ESKILSTUNA

Sketchbook ht-19

Välkommen in i färg, form & textens värld och din kreativitet.

Startdatum

30 november 2019

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 13:00 - 16:00

Omfattning

1 tillfälle, 4 studietimmar

Pris

475 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Syftet är att på ett lekfullt och kravlöst sätt öka vår kreativa förmåga, minska stress & ha skoj. Vi går igenom grunder i hur att skapa en Sketchbook. Det finns många användningsområden och tekniker. Inga förkunskaper behövs, nybörjare och gamla kreativa utövare är välkomna.

Under passet varvar vi teori och olika kreativa uttrycksmetoder. Mest av allt är vi kreativa! Vi tar också en rejäl fikapaus, kaffe ingår.

Grunden i denna kurs är att starta upp din Sketchbook. Vi går igenom en rad konkreta exempel. Allt från dagliga måleri/teckningsövningar till illustrerade dagböcker. Vi provar att teckna, måla i akvarell, akryl samt tusch. Vi klipper & klistrar. Möjligheterna är oändliga. Du får sedan med dej din egen Sketchbook på ca 100 sidor med syrafritt papper. Jag som håller denna kurs heter Eva Apelgren och har erfarenhet som konstnär, fotograf & konstruktion/ritningslära. Jag har vart aktiv konstnär de senaste 15 åren och ställt ut på konstmuseer, konstföreningar, konstrundor & gallerier under denna tid. Häng med och unna dej en egen stund med likasinnade!

OBS! Betalning sker via swish 0705102266 innan kursen=garanterad plats. Sketchbook ingår i priset.

Arrangemangsnummer: 317036

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.