Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Skapa i skogen

Skogen – en rofylld plats med högt i tak och plats för de existentiella frågorna, för kreativitet och lekfullhet.

Startdatum

10 oktober 2020

Veckodagar

Lördag, söndag

Tid

Kl 11:00 - 14:00

Omfattning

2 tillfällen, 13 studietimmar

Pris

1250 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Innehåll och upplägg

Enkla övningar hjälper dig att varva ner, släppa prestationskrav, och börja skapa i din egen takt och med plats för den vila du behöver. Att skapa i skogen passar nog extra bra i dessa Corona-tider. Vi är enbart utomhus och noga med att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Kursen blir av oavsett väder!

Datum

Lördag den 10/10 och Söndag 11/10 11:00 - 16:00

Material

Oömma kläder efter väder, inget annat

Plats

Skog nära badsjö, cirka 2 km från Tyresö slott. Eventuellt möjlighet att sova kvar på vandrarhem

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer Länk till Läs mer här

Arrangemangsnummer: 435460

Ledare

Tia Johansson

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.