Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

KALMAR

Skapa egna kort med scrapbooking

Vill du också kunna skapa unika presenter och vackra skapelser med papper, färg och stämplar? Scrapbooking är ett meditativt och pyssligt hantverk som du enkelt kan utveckla och fortsätta med efter kursen. Varmt välkommen på kurs i att skapa egna kort i Kalmar!

Startdatum

27 februari 2024

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 20:30

Omfattning

4 tillfällen, 12 studietimmar

Pris

490 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Vi träffas fyra tisdagskvällar i Sensus lokaler och skapar tillsammans. Vår ledare handleder oss genom processen med olika metoder och stilar och i pausen bjuds det på kaffe och te.

Vi blir max 10 deltagare för att alla ska kunna få hjälp och plats i lokalen för sitt skapande. Du behöver inga förkunskaper för denna kurs, utöver en vilja att skapa och vara kreativ med både färg och form! Kanske söker du en ny hobby eller så vill du bara skapa några kort inför årets student eller födelsedagar? Oavsett är du välkommen! Vi skapar enskilt men tillsammans där varje deltagare själv släpper lös sina idéer och kreativitet.

Material till korten ingår plus att ledaren tillhandahåller maskiner för att att stansa nya mönster och detaljer till korten. Du får inblick i allt som behövs för att fortsätta senare på egen hand!

Ledare Anette Ljungqvist är kreativ med många olika typer av material och har bland annat arbetat med sömnad på Kalmar länsmuseum och älskar att skapa personliga och unika gåvor som står ut. Hon har tillverkat kort med scrapbooking som metod i ca 15 år där hon hela tiden inspireras och utvecklar sin stil.

Arrangemangsnummer: 600809

Kontaktperson