SIGTUNA

Sjukhuskyrkans fortbildningsdagar, Sigtunastiftelsen 17-19/9 2019

Din skatt i bräckliga lerkärl – om psykisk hälsa och ohälsa. OBS! Läs all information nedan innan anmälan

Startdatum

17 september 2019

Dagar

Tisdag, onsdag, torsdag

Tid

Kl 11:00 - 21:30

Omfattning

3 tillfällen, 10 studietimmar

Pris

Se text nedan

Inbjudan till Sjukhuskyrkans fortbildningsdagar 17-19 sept 2019

Vi är glada över att få inbjuda till Sjukhuskyrkans fortbildningsdagar 2019 på Sigtunastiftelsen. En plats som vid början av förra seklet skapades för att ge möjlighet till existentiella och humanistiska samtal. Vi hoppas att platsen ska inspirera till öppna och fördjupande samtal om psykisk hälsa och ohälsa.

Kostnad för konferensen Medlem SKAIS eller FAS 2 800 kr. Icke medlem 3500kr

OBS! När du går in på " Till anmälan" (överst till höger) var observant på följande: Ni som har en arbetsgivare som ska betala avgiften trycker på "Ingen annan betalare" Välj "juridisk person" och fyll i uppgifterna.

Seminarievalen görs via bifogad länk som du får i ett separat mejl.

Vid avanmälan 1 månad före konferensen återbetalas hela konferensavgiften, vid avanmälan 2 veckor innan återbetalas 50% och avanmälan senare än 2 veckor återbetalas avgiften mot uppvisande av läkarintyg.

Boende: erbjuds på Sigtunastiftelsen och Arlanda hotellby. De första som anmäler sig kommer att få bo på Sigtunastiftelsen, sedan fördelas rummen på Arlanda hotellby. Chartrad buss kommer att utan kostnad gå mellan Arlanda hotellby och Stiftelsen.

Boendet anmäls via särskild länk, se programutskicket.

Kostnad enkelrum inkl, frukost 1445 kr/person och dygn. Dubbelrum inkl frukost 1017 kr/person och dygn

OBS!

Ni som har en församling eller annan organisation som ska betala avgiften trycker på "Ingen annan betalare" Välj istället "juridisk person" och fyller i organisations numret. Om du själv ska betala så behöver du inte göra någonting.

Kontakt och frågor, Sjukhuskyrkan Uppsala: 018- 611 34 90

Varmt välkomna, önskar Sjukhuskyrkan i Uppsala på uppdrag av FAS och SKAIS (Frikyrkornas anställda i Sjukhuskyrkan och Svenska kyrkans anställda i Sjukhuskyrkan)

Arrangemangsnummer: 315582

Kontaktperson

Ledare

Gudrun Rosén

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.