Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Kalmar

Showdans Högstadiet födda -05 till -07 HT 2020

Välkommen till Showdansgruppen för dig i högstadieåldern!

Startdatum

23 augusti 2020

Veckodag

Söndag

Tid

Kl 12:00 - 13:30

Omfattning

14 tillfällen, 28 studietimmar

Pris

1000 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Innehåll och upplägg

Här tar vi upp olika dansstilar alltifrån musikal till senaste trendmusiken. Vi jobbar processinriktat och mot scenisk produktion där deltagarna får vara med och påverka processen. Varje vårtermin avslutas med en större dansuppvisning på Kalmar teater.

Ledare Susanne Jennemyr har många års erfarenhet som danslärare och har satt upp musikaler som bland annat Cats, West Side Story, Fame och Chorus Line. Till sin hjälp har hon Dominique Lim.

Sensus har dansgrupper från födda -11 och upp till ca. 22 år.

Förkunskaper

Detta är en fortsättningskurs för dig som tidigare dansat på Sensus eller har andra danserfarenheter, men är du nybörjare så är du självklart välkommen att pröva denna kurs.

Datum

Varje söndag med start 23/8-20

Arrangemangsnummer: 53991

Ledare

Susanne Jennemyr

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.