Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

SUNDSVALL

Sensus Writes våren 2023

5 – 7 maj 


Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodagar

Fredag, Lördag, Söndag

Tid

Kl 8:30 - 19:00

Omfattning

3 tillfällen, 24 studietimmar

Pris

2500 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Sensus Studieförbund anordnar låtskrivarcampet Sensus Writes i Nevo Studios i Sundsvall.

Under tre dagar samlar vi kompetenta låtskrivare och musiker för att skapa musik ihop i en kreativ och professionell studiomiljö. Denna kurs riktar sig till dig som skriver musik på ett mer traditionellt vis med t.ex. gitarr, piano och sång.

Anmäl dig här!

Som deltagare på Sensus Writes har du möjlighet att skapa fritt tillsammans andra i studion, jobba utifrån våra ledares idéer och utmaningar och du kommer bli tilldelad speciella låtuppdrag. Låtskrivandet kommer ske i mindre ihopsatta grupper i genuin studiomiljö. Vi kommer under processen gång följa upp med lyssningssessions och feedback för att utveckla skapandet.
 Dagarna kommer att fyllas av inspirerande föreläsningar i branschkunskap och och workshops.

Ledare:

Marit Bergman, Pär Wiksten och sensuspersonal.

Marit Bergman är en etablerad artist och låtskrivare som släpper sitt 6:e album i februari. Tidigare har hon vunnit flera grammisar och P3-guldutmärkelser för sitt musikskapande. Marit var också en av grundarna till Popkollo, hon har också skrivit musik för film, tv och teater, varit programledare för ”Backstage med Marit Bergman” i P4.

Pär Wiksten är sångare, låtskrivare och gitarrist i Wannadies som även skrivit och producerat musik med bl. a. Amanda Jenssen, Dregen och Love Antell. Han har också komponerat musik för film, tv och radio.

Sensus Writes är ett låtskrivarcamp för dig som:

  • Bor och är verksam i norrland
  • Är låtskrivare och vill utveckla ditt arbetssätt
  • Vill bredda ditt kontaktnät och hitta nya samarbeten
  • Vill göra akustisk musik, kanske i en bandkontext, tex inom genres rock, pop, visa, singersongwriter. (Inte genres elektronisk pop, urban eller EDM)

Lokal:

Nevo Studios är ett 350 kvadratmeter stort studiokomplex som finns i Sundsvall. Lokalerna håller världsklass i såväl akustik som teknik, med allt från de mest eftertraktade analoga prylarna till en imponerande samling mikrofoner och instrument. Studion är belägen i ett lugnt område fem minuters bilväg från centrum. Här kan ni jobba avslappnat och ostört med rutinerade producenter och tekniker. Utöver detta så finns även alla bekvämligheter som fullt utrustat kök, en härlig lounge, uteplats med grill samt bastu. Mer info om lokalen, klicka här!

Kursavgift:

2500kr

I kursavgiften ingår boende två nätter, frukost och lunch samtliga dagar samt middag fredag kväll.

Föreläsningar och workshops är på svenska.

Sista ansökningsdag är den 26/3

Arrangemangsnummer: 101546

Kontaktperson

Kontor