Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans

Sensus Talks: Track by track med Natali Noor

Sensus Talks är ett digitalt föreläsningskoncept som inriktar sig på ämnen kopplade till musikskapande och musikbransch. De olika föreläsningarna är fristående från varandra och kostnadsfria att delta i, men kräver föranmälan. Denna gång håller Natali Noor en detaljerad genomgång kring hur hon producerat sina hitlåtar!

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 20:30

Omfattning

1 tillfälle, 2 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Sensus Talks är ett digitalt föreläsningskoncept som inriktar sig på ämnen kopplade till musikskapande och musikbransch. De olika föreläsningarna är fristående från varandra och kostnadsfria att delta i, men kräver föranmälan.

Innehåll och upplägg:

Producenten och låtskrivaren Natali Noor gör en djupdykning i hitlåtar som hon varit med och skrivit och producerat - bland annat "Vet Hon Om" med Hanna Ferm. Under två timmar får vi en inblick i hennes arbetssätt och bryter ner de beståndsdelar som ligger till grund för de låtar och sound vi många gånger hört på radio och Spotify. Natali Noor är en producent, låtskrivare och artist som har arbetat med artister världen över så som Benjamin Ingrosso, JUNG, Sandro Cavazza, Omar Rudberg, Alexander Oscar (DK), VÉRITÉ (US), Erika Sirola (FI), Daniel Schulz (DK), Linnea “Nea” Södahl, Karen Harding (UK), Linda Pira, Grace Davies (UK), LÉON, Peter Morén (från Peter Bjorn and John), Rhys, Myra Granberg och Mapei. Natali Noor har även nått stora framgångar med hennes egna artistprojekt där hon bland annat blivit uppmärksammad av musiktidningen Rolling Stone och fått stort utrymme på Spotifys spellistor. Föreläsningen genomförs digitalt via videoplattformen Zoom. Du som deltar har möjlighet att ställa frågor i chatten under pågående föreläsning.

Om Sensus Musik

Sensus ett studieförbund som stöttar musik över hela landet genom samarbeten med musikgrupper, studiokollektiv, föreningar och arrangörer. Grupperna kan få stöttning på olika sätt, med allt från replokaler och studios till att erbjuda speltillfällen, vägledning och nätverksskapande insatser. Mer info om musikverksamheten hittar du här: https://www.facebook.com/sensusmusik

Datum 19 september Tisdag kl. 17:50 - 20:00

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Utrustning:

En dator eller mobil enhet med internetuppkoppling krävs. En länk till Zoom-mötet med tillhörande lösenord skickas klockan 17:00 samma dag till alla som föranmält sig. Mer info om hur du kopplar upp dig via Zoom hittar du här: https://kb.sensus.se/zoom/kom-igang-med-zoom-introduktion

Arrangemangsnummer: 605453

Ledare

Anton Nessvi

Kontaktperson

Kontor