KIRUNA

Se och bli sedd – Ömsesidig respekt i mötet med barn

Barn som “trotsar”, skriker och får utbrott kan upplevas utmanande för oss vuxna. Om du utgår från att barnet behöver förändras ligger det nära till hands att locka, hota och ta hjälp av guldstjärnor och timeout-stolar. När du istället utgår från att barnet gör så gott det kan för att tillgodose sina behov finns andra lösningar där båda parter blir sedda, hörda, bekräftade, respekterade och tagna på allvar.

Startdatum

27 februari 2019

Dagar

Onsdag

Tid

Kl 18:00 - 19:30

Pris

Kostnadsfritt

Vill du växa tillsammans med de barn du möter? Vill du att både du och barnet ska bli sedda, hörda, bekräftade, respekterade och tagna på allvar? Vill du möta barn utifrån ömsesidig respekt? På föreläsningen får du inspiration för att hitta unika lösningar som berikar relationen till dig själv, de barn du möter och andra i din närhet.

Det krävs mod att växa som förälder/pedagog/vårdnadshavare/mor-och farförälder. Maria delar med sig av sin erfarenhet som föreläsare, kursledare, coach och förälder. Hon berättar med både humor och allvar om egna och andras utmaningar, fallgropar och bakslag. Du uppmuntras att utforska och lita på din egen inre kompass.

Då ömsesidig respekt är i fokus förmedlas inga belönings- eller bestraffningssystem.

För barnens och övriga deltagares bästa är föreläsningen endast för vuxna.

Maria förbehåller sig rätten att ställa in en föreläsning vid för få anmälda. I dessa fall återbetalas biljetterna. Biljetterna är i övrigt inte återbetalningsbara men kan överlåtas till en vän.

OBS! Kompisbiljett (2 för 495 kr) gäller såklart oavsett om det är en kompis, mamma, pappa eller partner som du går med.

Ledare

Läs mer om Maria Klein

Biljetter

Boka biljetter till Se och bli sedd

Arrangemangsnummer: 253311

Kontaktperson

Ledare

Maria Klein

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.