Foto: Scouterna

Kursdag för Scouter i Skaraborg

Välkommen till Värings scoutkår den 22 mars där vi tillsammans med Sensus och Västra kansliet bjuder in scouter till en dag med Workshop i Anpassat Ledarskap och Våldsprevention

Startdatum

22 mars 2020

Veckodag

Söndag

Tid

Kl 9:00 - 16:30

Omfattning

1 tillfälle, 6 studietimmar

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Anpassat ledarskap (för Ledare och Utmanare/Rover)

Anpassat Ledarskap är en workshop där du får lära dig mer om vad tex ADHD och Autism är, hur du kan anpassa ditt ledarskap för en mer tillgänglig verksamhet för alla med hjälp av enkla verktyg och strategier.

Våldsprevention (för Ledare, Utmanare/Rover samt Äventyrare)

Programinspiration med fokus på Våldsprevention är en workshop där vi arbetar med den våldspreventiva verktygslådan som Scouterna tillsammans med Sensus och Borås stad tagit fram. Under workshopen kommer vi att titta djupare på vad lindrigt och grovt våld är, hur de hänger ihop och hur vi kan förebygga det. Passet är både en utveckling för dig själv att agera våldspreventivt i din vardag samt en introduktion till att arbeta med våldsprevention på kåren tillsammans med scouterna

Schema för dagen

9.00 Välkomna, Samling (Kaffe och Te kommer att serveras)
9.30 - 12.30 Anpassat ledarskap
12.30 - 13.30 LUNCH
13.30 - 16.30 Våldsprevention

Anmälan

Anmäl dig här Sista anmälningsdag 15/3. Det finns max 50 platser, först till kvarn gäller, vid händelse av under 8 anmälningar kommer träffen att ställas in. OBS! Om du anmäler dig och inte kommer faktureras du 150kr. Avanmälan senast 19/3.

Pris

50kr/deltagare som Swishas senast 19/3, Till nummer 070-3545924 (Ingela). Ange vem/vilken kår betalningen gäller för. Dagen subventioneras av Sensus.

Övrigt

Vi kommer att bjuda på lunch och fika under dagen. Är du enbart med halvdag så inleder eller avslutar vi med gemensam lunch. Specialkost anger du i anmälan.

Vi ser fram emot en givande kursdag! //Julia, Ingela och Emma

Arrangemangsnummer: 338835

Ledare

Emma Eineskog

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.