Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Foto: Andrea Müller

Distans

Sceniskt uttryck

En kurs för dig som vill utveckla ditt sceniska uttryck och ta ditt musikaliska projekt till nästa nivå. Kursens innehåll anpassas efter dig som deltar och i övningarna utgår du från hur du vill utveckla just ditt projekt.

Startdatum

26 september 2020

Veckodagar

Lördag, söndag

Tid

Kl 10:00 - 14:00

Omfattning

2 tillfällen, 8 studietimmar

Plats

På distans

Pris

500 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Upplägg

Kursen riktar sig till dig som spelar musik, själv eller i band, och vill ta ditt projekt vidare till nästa nivå. Kursen riktar sig också till dig som spelat musik tidigare och nu vill komma igång med ett nytt musikaliskt projekt. Under en intensiv helg kollar vi på saker som hur du hittar ditt eget scenspråk, utvecklar mellansnack och skapar en grafisk utformning som funkar både live och på sociala medier.

Målgrupp

Kursen är öppen för tjejer, ickebinära och transpersoner och leds av Sabina Wärme.

Datum

Kursen hålls lördag & söndag 26-27 september kl. 10-14 inkl. en timmes lunchpaus via videoplattformen Zoom.

Förkunskaper:

Inga förkunskaper krävs

Utrustning

En dator eller mobil enhet med internetuppkoppling krävs. Länk till Zoom-mötet skickas ut närmare kursstart.

Mer info om hur du kopplar upp dig via Zoom hittar du här: Kom igång med Zoom

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 153957

Ledare

Sabina Wärme

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.