KARLSTAD

Samtalsträffar med SPES - Suicid Prevention och Efterlevandes Stöd i Karlstad

Att mista någon genom suicid kan medföra en komplicerad sorg och smärta. Genom SPES får den som drabbats träffa andra i samma situation och se att det går att leva vidare.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 18:00 - 20:00

Omfattning

6 tillfällen, 12 studietimmar

Lokal/rum

Expeditionsbyggnaden källarvåningen

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Välkommen till SPES i Karlstads samtalsträffar för dig som mist någon genom suicid. Tillsammans med efterlevande i liknande situation kan det vara ett stöd och en hjälp att träffas.

Tillfällen att träffas i Karlstad hösten 2019

  • 19 augusti
  • 16 september
  • 21 oktober
  • 18 november
  • 16 december

Samtliga tillfällen är kl. 18 på Drottning Kristinas väg 7 i Karlstad. (I bottenvåningen av Norrstrandskyrkans f.d. pastorsexpedition.)

Ingen föranmälan.

Frågor

Har du några funderingar så tveka inte att kontakta: Natalie: natalie.grundmyren@spes.se eller Anette: anette.utter.axelsson@spes.se

Om SPES

Hemsidor: www.spes.se och www.spesungdom.se

SPES=SuicidPrevention och Efterlevandes Stöd

SPES är en rikstäckande ideell organisation som är partipolitiskt och religiöst obunden och som är till för alla som mist en familjemedlem, släkting, partner eller god vän genom suicid. SPES, som betyder hopp på latin, erbjuder stöd och hjälp till efterlevande. Vi utbildar kontaktpersoner, har en telefonjour som är öppen dagligen samt erbjuder träffar och självhjälpsgrupper för efterlevande. SPES har också en ungdomssektion med egna kontaktpersoner och egen verksamhet i olika delar av landet.

Vi har två grupper på Facebook. Den ena är sluten där efterlevande kan stötta varandra i en tryggare miljö. Den andra är en öppen grupp där vem som helst kan läsa och skriva. Facebookgrupperna fungerar också som viktiga informationsforum.

Arrangemangsnummer: 336223

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.