Foto: Fotograf: Scandinav

VÄXJÖ

Samtalsgrupp: Vi som förlorat barn

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 18:30 - 21:00

Omfattning

5 tillfällen, 18 studietimmar

Lokal/rum

Sal respekterad

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

**Välkommen till samtalsgruppen Vi som förlorat barn

VSFB är i första hand tänkt som ett stöd för föräldrar i sorg men vi strävar även efter att kunna finnas till för syskon och övriga anhöriga.

Barnets ålder eller orsaken till dödsfallet har ingen betydelse för oss, då vi anser att ett barn är ett barn så länge det finns en förälder som sörjer. Alla är lika varmt välkomna. Vår samtalsgrupp är uppbyggd av vanliga föräldrar som vet hur det känns att förlora ett eller flera barn. Vi vet också att det mitt i sorgen kan kännas oerhört ensamt, frustrerande och motigt i vardagen. Bär inte denna börda ensam - hör av dig till oss!

Vi är en samtalsgrupp som träffas 1 gång per månad kvällstid.

Under under är följande datum inplanerade: 13/8, 17/9, 15/10, 5/11 samt den 3/12.

Du kan komma med när som under terminens gång, men har du inte varit med tidigare kontaktar du via mejl vaxjo@vsfb.se". Då kommer en stöd/kontaktperson i Växjö VSFB kontakta dig för ett första samtal om samtalsgruppen och föreningen. Man får prova på att delta några gånger i gruppen innan man behöver bli medlem.

Medlemsavgiften är 300 kr/ familj, adress och år eller 200 kr/ enskild medlem och år. Naturligtvis är det svårt och laddat för de flesta att första gången träffa andra föräldrar som förlorat barn men gruppen ger varandra mycket styrka och stöd.

Plats

Vi träffas i Sensus lokaler på Norrgatan 15 i Växjö, 3 trappor upp. Hiss finns från innergården.

Ledare

De som leder samtalen har egna erfarenheter av att ha förlorat barn.

Arrangemangsnummer: 51009

Ledare

Catrine Lind

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.