Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

VÄXJÖ

Samtalsgrupp om dialekter

Välkommen att vara med och samtala och lära dig mer om våra olika härliga dialekter inom ramen för Domkyrkocentrums dagverksamhet för daglediga.

Startdatum

10 september 2020

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 9:30 - 11:45

Omfattning

5 tillfällen, 15 studietimmar

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vårt avlånga land är berikat med många olika dialekter, var och en med sin charm. I den här gruppen lär vi oss mer om dem och utbyter erfarenheter. För dig som är ledig dagtid erbjuder vi ett antal olika cirklar; gympa, sångcirkel, samtalsgrupper och bibelstudium. Inom den utsatta tiden ryms ett öppet café och en kort andakt.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Plats

Domkyrkocentrum i Växjö.

Ledare

Berit Sjöberg som har mångårig erfarenhet som cirkelledare.

Arrangemangsnummer: 53829

Ledare

Berit Sjöberg

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.