Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

LYCKE

Samtal i sommarnatten - med Gert Wingårdh och Göran Parkrud

I vår samtalsserie Samtal i sommarnatten har vi bjudit in Gert Wingårdh och Göran Parkrud för att tillsammans med Emma Vendelek tala utifrån det rumsliga.

Datum

3 augusti 2022

Dag

Onsdag

Tid

Kl 22:35 - 23:30

Plats

Tofta HerrgårdMagasinet

Tofta 200 44275 LYCKE

Pris

Kostnadsfritt

Om att skapa rum för teater och rum för liv. Om rums möjligheter och begränsningar. Om rums föränderlighet över tid. Hur samtalet sedan snirklar sig vidare vet vi först när vi är där.

Gert Wingårdh är en flitig besökare på Teater Tofta och är väl bekant med teaterrummet. Han har fått sex Kasper Salin-pris, vilket är fler än någon annan svensk arkitekt. Hans arbeten sträcker sig från butiksinredningar till fabrikskomplex, och de senaste åren har han gjort succé med TV-serien Husdrömmar. När det gäller sitt eget boende säger han att det viktigaste är att det finns människor han tycker om i hemmet.

Göran Parkrud är psykolog, dramatiker, skådespelare och regissör, och har bearbetat och regisserat sommarens föreställning av Nattvarden.

Samtalen leds av Emma Vendelek, litteraturvetare, socionom och flitigt anlitad samtalsledare, samt kär vän på Teater Tofta.

Som publik har man också möjlighet att ställa de frågor som föreställningen kanske väcker, och kvällarna brukar präglas av nyfikenhet, skratt och nära samtal.

Samtalen börjar ca 22.35 och håller på i ca 50 minuter.

Det finns möjlighet att delta även om man inte har biljett till den aktuella kvällen. Då kommer man lagom till föreställningens slut ca kl. 22.15. Ingen föranmälan krävs, varmt välkomna!

Samtalen görs i samarbete med Sensus och Västra Götalandsregionen

Arrangemangsnummer: 811559