Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans

Röstgympa för körsångare 29 mars vt-23

Röstgympa - kurs med vår sångpedagog on-line

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 19:00 - 20:30

Omfattning

1 tillfälle, 2 studietimmar

Plats

På distans

Pris

200 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Anti-Aging för rösten är ett sångpedagogiskt koncept vars syfte är att utveckla rösten genom hela livet. Via kroppsträning, tal och sångövningar lär du dig att behålla och till och med förbättra kvalitén på rösten.

Susanne Carlström, sångpedagog utbildad i Anti-aging för rösten, ger dig verktyg och inspiration inför vårens körsång. Du får en genomgång av rösten och ett träningsprogram som du kan använda själv.

Delta vid en av träffarna eller båda – innehållet är inte identiskt men fungerar bra om du bara vill följa ett tillfälle.

Utrustning

En dator eller mobil enhet med internetuppkoppling krävs. Röstgympan hålls på den digitala videoplattformen Zoom via datorn, länk skickas ut till alla anmälda deltagare några dagar innan kurstillfället

Du behöver även en kork ( typ vin-kork), en fickspegel och helst ett Yogaband/Theraband som du kan köpa på t ex en sportaffär ( ca 180 cm långt) Alla övningar och text hittar du i boken ”Anti-aging för rösten på Wessmans förlag https://www.wessmans.com/Article/201250

Kostnad

Gratis för dig som är skriven i Sörmland. Övriga får betala 200:- per tillfälle.

Arrangörer:

Sensus

Arrangemangsnummer: 400406

Ledare

Karin Sundin

Kontaktperson