Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

SJÖGESTAD

Romansinterpretation INSTÄLLT pga Corona

Exklusiv romanskurs som start på sommaren i det natursköna Lunnevad utanför Linköping och med den fantastiska sångpedagogen och sångerskan Ingrid Haking Raaby som pedagog och inspiratör under fyra dagar. Det finns plats för endast 8 sångare så först till kvarn gäller.

Startdatum

14 juni 2020

Veckodag

Söndag

Tid

Kl 12:30 - 19:30

Omfattning

4 tillfällen, 40 studietimmar

Pris

4950 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

innehåll

Här kommer sångarna att få arbeta med romansrepertoaren musikaliskt och textligt på ett mera ingående sätt. Lära känna tonsättare och diktare, stilområde, språkuttal, uttryck, frasering, vokaltekniska frågor, kammarmusikaliskt arbete med pianisten mm.
Varje sångare kommer att få två enskilda sånglektioner, två enskilda repetitioner med pianist och sammanlagt 17 timmars undervisning i master class. Sångarna förbereder 6-7 romanser var varav minst två ska vara av svenska tonsättare.

mat och logi

I kursavgiften ingår frukost, lunch, middag samt alla fikastunder. Vill man bo över på den vackra folkhögskolan så tillkommer en kostnad på 480kr/natt i enkelrum och 320kr/natt för del i dubbelrum. Lakan och handdukar kan man hyra för 100kr.

målgrupp

För dig som vill fördjupa och utveckla dig i romanssången tillsammans med pianist.

anmälan

Sista anmälningsdag är den 10 maj och i anmälan här ovan kan du i meddelanderutan tala om ifall du har några kostpreferenser. Du kommer efter den 1 maj att bli kontaktad gällande dina valda romanser för distribution av noter till pianist och sångare.

Välkommen!

Arrangemangsnummer: 103894

Ledare

Ingrid Haking Raaby

Ylva Holmstrand

Kontaktperson

Kontor

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.