UPPSALA

Rödakorskunskap

Rödakorskunskap – grundkursen för Rödakorsare! Obligatorisk för alla medarbetare

Startdatum

9 mars 2020

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 10:00 - 14:30

Omfattning

1 tillfälle, 3 studietimmar

Lokal/rum

.

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vill du veta mer om Röda Korset, vad vi står för och vad vi arbetar med? Kursen är det första steget för dig som vill engagera dig som frivillig inom Röda Korset. Du får lära dig mer om Röda Korsets unika mandat – som är en del av den internationella humanitära rätten, Röda Korsets idé och grundprinciper, organisation och verksamheter samt skydds- och organisationsemblemet - det röda korset.

Målgrupp

Denna utbildning vänder sig endast till aktiva frivilliga, förtroendevalda och medlemmar i samtliga rödakorskretsar och RKUF i Uppsala. Våra utbildningar är gratis för dig som är aktiv frivillig inom våra verksamheter. Våra utbildningar kostar givetvis pengar för ex. administration, lokal, material och fika.

OBS! Vänligen ange vilken verksamhet du är aktiv/frivillig inom i meddelandefältet vid anmälan!

Övrig information

Sista anmälningsdag den 1 mars

Våra utbildningar är gratis för dig som är aktiv frivillig inom våra verksamheter. Utbildningarna kostar givetvis pengar för t.ex. administration, lokal, material och förtäring. Hör av dig om du får förhinder. Om du inte avanmäler dig fakturerar vi dig 200 kr för vissa omkostnader.

Övrig information

Har ni övriga frågor angående utbildningarna kontakta: Linda Wickström, verksamhetsstöd & utveckling, 072-527 32 30, linda.wickstrom@redcross.se

Med våra utbildningar vill vi uppmuntra frivilliga, förtroendevalda och medlemmar i samtliga rödakorskretsar och RKUF i Uppsala att inspireras till lärande och utveckling. Förutom denna utbildning arrangerar vi även föreläsningar och seminarium.

Röda Korset Uppsalas kurser arrangeras i samarbete med Sensus Studieförbund.

Arrangemangsnummer: 317420

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.