Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

STOCKHOLM

Rainbow Gospel

Rainbow Gospel - Sveriges enda hbtqh-gospelkör

Startdatum

Höst 2019

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 18:30 - 21:00

Omfattning

20 tillfällen, 60 studietimmar

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Om Rainbow Gospel

Som medlem i kören får du sjunga med människor i regnbågens alla färger - kvinnor, män och icke-binära, troende och icke troende, homo-, bi- och heterosexuella, cis- och transpersoner. Rainbow Gospel arrangerar egna konserter och deltar i olika kyrkliga och icke-kyrkliga sammanhang, oftast i hbtq-sammanhang. Rainbow Gospel sjunger huvudsakligen gospel, men även soul och annan afroamerikansk musik.

Mer info om kören hittar du här

Kontakt

Är du intresserad av att sjunga med oss? Mejla rainbowgospelstockholm@yahoo.se för att anmäla dig och få ytterligare information.

Arrangemangsnummer: 903123

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.