Distans

Prova på Mindfulness, lördagskurs

För dig som är nyfiken på att prova på och se hur mindfulness kan påverka dig och dina tankar, men också för dig som har utövat mindfulness ett tag.

Startdatum

21 november 2020

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 9:00 - 12:00

Omfattning

1 tillfälle, 4 studietimmar

Pris

395 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Innehåll och upplägg

3 timmar mindfulness med yin yoga för din återhämtning (via Zoom). Vi varvar teori och meditationer med olika övningar, där du får möjlighet att lyssna till dig själv och upptäcka vad du behöver just nu.

Du kommer att få prova på olika tekniker inom mindfulness i tystnad för dig själv men även tillsammans med andra i gruppen. Vi avslutar med en yin yoga stund där du får öva din närvaro ytterligare och uppleva återhämtning på mattan.

Varmt välkomna!

Datum

Lördag 21/11, kursen går även 28/11. Info och anmälning till 28/11

Förkunskaper

Inga förkunskaper behövs.

Klädsel

Mjuka sköna kläder.

Material

Papper och penna, yogamatta, kuddar och filt.

Kursledare

Vera Rydberg

Övrigt

Kursen börjar med uppkoppling, information gällande dagen och presentation av alla. Vi landar i det digitala rummet.

Länk till kursen skickas dagarna innan kursstart.

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och studieförbundens gemensamma riktlinjer. Om kursens upplägg förändras på grund av detta har du möjlighet att ändra din anmälan. Detta gäller även efter kursstart.

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer https://www.sensus.se/samarbeta/fackforbunden/rabatter-fackforbund/

Arrangemangsnummer: 154438

Ledare

Vera Vosvrda Rydberg

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.