Foto: Daniel Gustafsson

STOCKHOLM

Pröva på balett för vuxna 5 gånger, onsdagar kl. 18:00

Nybörjare Vuxna

Startdatum

25 september 2019

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 18:00 - 19:00

Omfattning

5 tillfällen, 5 studietimmar

Pris

950 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Är du nyfiken på balett och aldrig vågat pröva? Då är den här kursen på 5 tillfällen perfekt för dig.

Innehåll och upplägg

Du får lära dig balettens grunder, öva smidighet, hållning, styrka, koordination och enkla kombinationer. Kursen passar också utmärkt för dig som har dansat balett för länge sedan och vill ta upp det igen i lugn och ro. Liten grupp, personlig coachning.

Datum

Onsdagar kl.18.00-19.00. 25/9, 2/10, 9/10, 16/10, 23/10.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Betina Marcolin, solist från Kungliga Operan.

Klädsel

Dans/träningskläder, teknikskor eller sockor.

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du som deltagare rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 149928

Ledare

Betina Marcolin

Sedan tidig barndom har dansen varit mitt liv. Ursprungligen från Frankrike där jag fick det mesta av min dansare utbildning och med examen från Royal Academy of Dancing of London, fick jag leva ut min flickdröm om att bli ballerina med en solist karriär på Kungliga Operan.

Tåskorna är nu lagda på hyllan och jag finner stor tillfredställelse att sprida dansglädjen och danskonsten genom att undervisa den klassiska dansens specifika teknik för både stora som små.

Utbildad Callanetics-, Matt Pilates-, Mindfulness-Instruktör, Coach och med min erfarenhet som koreograf och iscensättare av föreställningar ser jag till att lektionerna ger dig bättre kroppsmedvetenhet, en stabil teknik och en glimt av balettens värld.

Jag ser framemot att leda dig och hjälpa dig att hitta din dansglädje.

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.