STOCKHOLM

Kurs Pröva på balett 30/5 - 2/6 2019

En 3 dagars kurs för dig som är nyfiken att pröva på balett eller önskar starta igen efter långt uppehåll.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Dagar

Torsdag, lördag, söndag

Tid

Kl 10:30 - 12:00

Omfattning

3 tillfällen, 6 studietimmar

Pris

800 kr

Innehåll och upplägg

Vi kommer att bekanta oss och öva grundhållningen, grundpositionerna av armar och ben vid stången (la barre) och i mitten, samt enkla kombinationer. På Tåp Studio jobbar vi med mindre grupper så att du får personlig hjälp och coachning.

Datum

Kursen går torsdag 30/5 kl. 10:30 -12:00, 1/6 kl. 10:30-12:00 och 2/6 kl. 11:30-13:00.

Förkunskaper

Ingen förkunskap krävs. Har du hälsoproblem rådgör med läkaren.

Klädsel

tights, t-shirt, gärna teknik skor annars sockor.

3 dagar för 800 kr

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du som deltagare rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 432760

Kontaktperson

Ledare

Betina Marcolin

Sedan tidig barndom har dansen varit mitt liv. Ursprungligen från Frankrike där jag fick det mesta av min dansare utbildning och med examen från Royal Academy of Dancing of London, fick jag leva ut min flickdröm om att bli ballerina med en solist karriär på Kungliga Operan.

Tåskorna är nu lagda på hyllan och jag finner stor tillfredställelse att sprida dansglädjen och danskonsten genom att undervisa den klassiska dansens specifika teknik för både stora som små.

Utbildad Callanetics-, Matt Pilates-, Mindfulness-Instruktör, Coach och med min erfarenhet som koreograf och iscensättare av föreställningar ser jag till att lektionerna ger dig bättre kroppsmedvetenhet, en stabil teknik och en glimt av balettens värld.

Jag ser framemot att leda dig och hjälpa dig att hitta din dansglädje.

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.