Pröva på att sjunga Gospel!

Gospel förgyller livet!

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 18:30 - 20:30

Omfattning

15 tillfällen, 30 studietimmar

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Har du någon gång funderat på att bli med i en kör eller gillar du att lyssna på gospel men aldrig riktigt vågat tänka tanken att vara med i ett körsammanhang? Nu har du chansen! Vi kommer att sjunga olika varianter och inriktningar av gospel. Varmt välkommen säger vi till Dig som vill pröva på och känna glädjen med att sjunga gospel! Vi tror att Du kommer att få en riktigt rolig upplevelse! Junikören Gospel har funnits sedan 1994 och sjunger utöver gospelmusik i nordisk stil (ungefär samma stil som Oslo Gospel och Stockholm Gospel) även populärmusik av modernt snitt. Kören har ett drygt 30-tal medlemmar från Ingelstad och Växjö med omnejd i varierande åldrar och en blandning av kvinnor och män.

Förkunskaper

Du behöver inte kunna läsa noter eller vara van sångare. Det räcker långt med ett glatt sinne och med lust att sjunga!

Plats och tid

Ingelstads församlingshem tisdagar kl 18.30-20.30. Vill du veta mer? Kontakta Peter "Nille" Nilsson, e-post peter.nilsson11@yahoo.se och tel 0470-703249. Anmäl gärna att du kommer! Mer om Junikören kan läsas på www.junikoren.com

Arrangemangsnummer: 103522

Ledare

Peter Nilsson

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.