Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

VÄXJÖ

Presentera ditt bästa jag

Arbetslivet ställer hela tiden allt större krav på social kompetens och hög kommunikativ förmåga. Oavsett hur virtuell och digitaliserad framtiden blir kommer behovet av att kunna övertyga, lyssna, göra sig förstådd vara en framgångsfaktor. Företag och organisationers verksamhet är beroende av enskilda medarbetare som klarar av att med såväl precision som empati nå fram med sitt budskap, inom och utanför den egna organisationen.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 9:00 - 16:00

Omfattning

1 tillfälle, 8 studietimmar

Plats

Sensus VäxjöSal Inkluderad

Norrgatan 15 35231 VÄXJÖ

Pris

2950 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Under denna dag diskuterar vi vilka faktorer som påverkar dina möjligheter att övertyga och inspirera. Vi går igenom hur stress och nervositet fungerar, och hur du med medveten användning av exempelvis kroppsspråk och röst kan påverka hur du uppfattas och hur du genom att vara mer av dig själv också kan presentera dig själv bättre, dina idéer tydligare, och på samma gång kan hjälpa andra att känna sig mer bekväma.

Varje samtal förs på två nivåer, det verbala (VAD som sägs) och det icke-verbala (HUR det sägs). Det är lätt för oss alla att fastna i om vi säger rätt saker eller inte, men vi är många gånger inte lika medvetna om vad vi säger med vårt uppträdande. Om dessa två budskap går isär är det nästan alltid det icke-verbala budskapet som vinner.

Detta seminarium är till för dig som vill slipa på din egen förmåga att mer medvetet kontrollera de signaler du förmedlar.

Kursen leds av Andreas Lind, legitimerad logoped, röst- och talcoach och utbildare inom mellanmänsklig kommunikation. Välkommen till en intressant och inspirerande dag!

”Jag har lärt mig att folk kommer att glömma det du sa, folk kommer att glömma vad du gjorde, men de kommer aldrig glömma hur du fick dem att känna sig” - Maya Angelou

För ytterligare information och anmälan kontakta:
Peter Östberg, peter.ostberg@sensus.se, 0470-70 73 05
Maria Ljung, maria.ljung@sensus.se, 0470-70 73 02
Sören Johnsson, soren.johnsson@sensus.se, 0470-70 73 19

Arrangemangsnummer: 41591

Ledare

Andreas Lind

Kontaktperson