Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Royne Mercurio

STUREFORS

PREP Verktyg för varaktig kärlek

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Fredag

Tid

Kl 18:00 - 21:30

Omfattning

6 tillfällen, 25 studietimmar

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

En friskvårdsmetod för parrelationen där du och din partner får konkreta verktyg för att förbättra kommunikationen och stärka relationen. Vi erbjuder nu en ny PREP-kurs för dig och din partner som bestämt er för att satsa på relationen och vill ha ett förhållande som fungerar livet igenom. PREP utgår ifrån att det är möjligt att förändra och förbättra kommunikationen, sättet att behandla varandra och hur man ser på sitt förhållande

Innehåll och upplägg Kursen innehåller kommunikationsövningar, träning i konflikthantering samt samtal om förväntningar, värderingar och förhållningssätt. Inga samtal sker i gruppen utan endast mellan dig och din partner. Kursen behandlar även hur man kan ta vara på varandras olikheter på ett positivt sätt, om förlåtelse och förpliktelser och om intimitet och sexualitet.

Målgrupp Kursen är till för par oavsett ålder och hur länge man varit tillsammans eller varit gifta. Det är dock en fördel att man inte är alldeles nyss blivit ett par.

Datum och information Kursdatum är 29-30 sept  fre kl 18-lör kl 15, 4/10, 10/10 och  16/10 kl. 18-21 och 21/10 kl. 10-15. Den ges på Bjärka Säby.

Mer info finns, och anmälan görs, via hemsida: www.preplinkoping.se

Arrangörer är Pingstkyrkan och Equmeniakyrkan Linköping, i samverkan med Sensus.

Arrangemangsnummer: 605273

Kontaktperson

Kontor