PREP- Verktyg för varaktig kärlek

En friskvårdsmetod för parrelationen där du och din partner får konkreta verktyg för att förbättra kommunikationen och stärka relationen.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Fredag

Tid

Kl 18:00 - 21:30

Omfattning

6 tillfällen, 25 studietimmar

Pris

2700 kr

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Vi erbjuder nu en ny PREP-kurs för dig och din partner som bestämt er för att satsa på relationen och vill ha ett förhållande som fungerar livet igenom. PREP utgår ifrån att det är möjligt att förändra och förbättra kommunikationen, sättet att behandla varandra och hur man ser på sitt förhållande.

Innehåll och upplägg

Kursen innehåller kommunikationsövningar, träning i konflikthantering samt samtal om förväntningar, värderingar och förhållningssätt. Inga samtal sker i gruppen utan endast mellan dig och din partner. Kursen behandlar även hur man kan ta vara på varandras olikheter på ett positivt sätt, om förlåtelse och förpliktelser och om intimitet och sexualitet.

Målgrupp

Kursen är till för par oavsett ålder och hur länge man varit tillsammans eller varit gifta. Det är dock en fördel att man inte är alldeles nyss blivit ett par.

Datum och information

Kursen startar med ett romantiskt dygn på Bjärka Säby slott utanför Linköping, fredag kväll och hela lördagen 18-19:e september. 23:e, 29:e september och den 5:e oktober kvällspass 18-21 i Cupolen, Linköping. Den 10:e oktober avslutande heldag i Cupolen, Linköping.

Kostnad

Obs! 2700kr per par.

frågor om innehåll och praktiska spörsmål

prep@preplinkoping.se

Anmälan och mer information

http://www.preplinkoping.se/

VÄLKOMNA!

Arrangemangsnummer: 53972

Ledare

Sofia Sköld

Johan Gunnarsson

Marit Gunnarsson

Andreas Sköld

Anette Fredriksson

Kontaktperson

Kontor

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.