Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

SOLLENTUNA

PREP kommunikationskurs för par i Turebergskyrkan, Sollentuna hösten 2020

En PREP-kurs ger dig kvalitetstid med din partner. Kursen innehåller kommunikations övningar, träning i konflikthantering och samtal om förväntningar och förhållningssätt.

Startdatum

10 oktober 2020

Veckodagar

Måndag, lördag

Tid

Kl 9:30 - 17:00

Omfattning

3 tillfällen, 14 studietimmar

Pris

300 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

PREP fungerar

PREP bygger på mångårig forskning. Flera studier visar att par som går en PREP-kurs förbättrar sin kommunikation, känner större tillfredsställelse med sin relation och minskar risken för separation. Under kursen sker inga samtal i gruppen utan endast mellan dig och din partner. Genom korta föredrag, övningar, par samtal och i praktiskt användbara metoder ges verktyg för utveckling.

PREP utgår från att ni kan

Friskvård för par relationen är att förbättra kommunikationen, stärka tryggheten och öka närheten. Att anmäla sig till en PREP-kurs är att visa vilja till utveckling. Resten avgörs av de insatser man gör, på kursen och hemma. PREP är pedagogik - inte terapi PREP vänder sig till par som bestämt sig för varandra och som är motiverade att arbeta med sitt samspel. Kursen vänder sig inte till par i kris. Läs mer om PREP

Tid och plats

Lördagarna 10 okt kl.09.30-17.00, måndag kväll 19 okt kl.17.30-20.30 samt lördag 7 nov kl.09.30-17.00. Alla gångerna i Turebergskyrkan, Sollentuna.

Ledare

Kursledare: Gunnel Broberg och Mario Silva båda leg. Psykoterapeuter vid Livscentrum.

Anmälan och kostnad

Anmälan kan göras via denna hemsida senast 30 sep. OBS! Båda i paret anmäls var för sig via hemsidan. Kursen kostar 300:-/person då Sollentuna församling sponsrar hela deltagaravgiften och församlingsbor har företräde till kursen. Vi tar dock emot reserver för besked runt 30 sep om det finns plats. Förtäring till självkostnadspris.

Frågor om kursen

Frågor om kursen kontakta ledaren Mario Silvamario.silva@svenskakyrkan.se eller telefon 0707907248

Arrangemangsnummer: 435130

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.