MÄRSTA

PREP kommunikationskurs för par (helgkurs 18-19 april 2020)

Boosta er parrelation genom att tillsammans boka en friskvårdskurs i kommunikation under en helg. Detta är en kurs som bygger på långvarig forskning med erkänt goda resultat. Vi kan bara bekräfta att vi genomgående har mycket nöjda deltagare .

Startdatum

18 april 2020

Veckodagar

Lördag, söndag

Tid

Kl 10:00 - 17:00

Omfattning

2 tillfällen, 16 studietimmar

Pris

2395 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

På begäran erbjuder vi nu PREP som en helgkurs med möjlighet till övernattning. De par som önskar kan bo över på vår trivsamma kursgård (4 par), se vår hemsida www.herrestalada.com . Om fler önskar övernattning finns också ett närliggande, mysigt bed & breakfast. Kontakta oss för mer information om pris för logi m m: tord@herrestalada.com eller tel. 070-201 14 30.

Vad är PREP Kommunikationskurs för par?

PREP heter kommunikationskursen som par över hela världen har gått - en förebyggande kurs som ger redskap för att lösa problem i förhållandet innan det är för sent. Lär er att utveckla er dialog kring viktiga nycklar för varaktig kärlek. Ni får en gedigen arbetsbok att utforska vidare också på hemmaplan, allt baserat på långvarig forskning. Ni samtalar bara med varandra inom paren, under trygg och respektfull ledning av kursledarna. Läs mer om PREP

Om oss kursledare

Vi kursledare, Tord & Heléne, är själva ett par. Vi gick själva kursen när vi hade varit ett par i ca ett halvår och använder sedan dess verktygen vi lärde oss regelbundet - med gott resultat! Vi utbildade oss omgående till ledare då vi upplevde kursen som mycket värdefull och har nu genomfört ett 20-tal PREP-kurser genom åren.

Recensioner från våra kursdeltagare

Vi har alltid skriftliga utvärderingar och här är ett par axplock: "Ni är fantastiskt trygga och inspirerande som ledare!" "Mycket givande att få sitta tillsammans i paret och prata ihop med nya samtalsmetoder!" "Maten var fantastiskt god!!" "Vilken kick för vår relation! Vi har fått verktyg och inspiration för att fördjupa kärleken." "Denna kurs borde alla par gå! Och förstå skillnaden mellan förebyggande friskvård (=PREP) och parterapi (som detta inte är!)”. Det känns så meningsfullt att dela med sig av denna kunskap som så påtagligt stärker par att komma närmare varandra. Ring oss gärna om du vill veta mera!

Dag och tid

Lö-sö den 18-19 april kl. 10-17 båda dagarna

Kursledare

Tord Olsson tfn. 070-201 14 30 & Heléne Zachrison tfn. 0735-46 56 10 .

Pris

2 395 kr/person. I priset ingår en gedigen arbetsbok, sopplunch, för- och eftermiddagsfika båda dagarna.

Rabatt

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt.

Anmälan och information

Anmälan sker via denna hemsida senast 31 mars. OBS båda personerna måste anmäla sig! Anmälan till kursen bekräftas i samband med betalning av kursavgiften Anmälan är öppen i 14 dagar från anmälningsdatum eller senast fram till 30 dagar före kursstart, och anmälan kan då återkallas utan kostnad. Därefter gäller följande: - Sker avanmälan mindre än 30 dagar från kursstart återbetalas 90 % av kursavgiften - Sker avanmälan mindre än 7 dagar från kursstart återbetalas 50% av kursavgiften Varmt välkomna med er anmälan! Heléne & Tord

Arrangemangsnummer: 433928

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.