Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

MÄRSTA

Prep kommunikationskurs för par - helgkurs 16-17 oktober 2021

Ta med din partner på en utvecklande helgkurs i kommunikation! Friskvård för relationen där ni som par får inspiration och nya samtalsverktyg. Kursen genomförs på en charmig och varsamt renoverad kursgård mitt i en lugn och vacker kulturmiljö. Innehållet bygger på långvarig forskning med erkänt goda resultat, och vi har genomgående mycket nöjda deltagare.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodagar

Lördag, Söndag

Tid

Kl 9:30 - 17:00

Omfattning

2 tillfällen, 16 studietimmar

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Vi erbjuder nu PREP som en helgkurs med möjlighet till övernattning. De par som önskar kan bo över på vår trivsamma kursgård (max4 par), se vår hemsida www.herrestalada.com. Om fler önskar övernattning finns också ett närliggande, mysigt bed & breakfast. Kontakta oss för mer information om pris för logi mm: tord@herrestalada.com eller tel. 070-201 14 30. Vi ger också denna PREP-kurs med ett lite mer lyxigt upplägg, med skaldjursbordsbuffé och övernattning på Stora Brännbo Konferens & Hotell i Sigtuna. Läs mer

Vad är PREP Kommunikationskurs för par?

PREP heter kommunikationskursen som par över hela världen går - en förebyggande kurs som ger redskap för att lösa problem i förhållandet innan det är för sent. Lär er att utveckla er dialog kring viktiga nycklar för varaktig kärlek. Ni får en gedigen arbetsbok att utforska vidare också på hemmaplan, allt baserat på långvarig forskning. Ni samtalar bara med varandra inom paren, under trygg och respektfull ledning av kursledarna. Läs mer om PREP

Om oss kursledare

Vi kursledare, Tord & Heléne, är själva ett par. Vi gick själva kursen när vi hade varit ett par i ca ett halvår och använder sedan dess verktygen vi lärde oss regelbundet - med gott resultat! Vi utbildade oss omgående till ledare då vi upplevde kursen som mycket värdefull och har nu genomfört drygt 30 PREP-kurser genom åren. Vi är också certifierade coacher.

Återkoppling från våra kursdeltagare

Vi har alltid skriftliga utvärderingar och här är ett par axplock: "Ni är fantastiskt trygga och inspirerande som ledare!" "Mycket givande att få sitta tillsammans i paret och prata ihop med nya samtalsmetoder!" "Maten var fantastiskt god!!" "Vilken kick för vår relation! Vi har fått verktyg och inspiration för att fördjupa kärleken." "Denna kurs borde alla par gå! Och förstå skillnaden mellan förebyggande friskvård (=PREP) och parterapi (som detta inte är!)”.

Det känns så meningsfullt att dela med sig av denna kunskap som så påtagligt stärker par att komma närmare varandra. Kontakta oss gärna om du vill veta mera!

Dag och tid

Lö-sö den 16-17/10 2021 kl. 09.30 -17 båda dagarna

Kursledare

Tord Olsson, tord@herrestalada.com, 070-201 14 30
Heléne Zachrison, helene@herrestalada.com, 0735-46 56 10

Pris

2 395 kr/person. I priset ingår en gedigen arbetsbok, vegetarisk sopplunch, frukt, för- och eftermiddagsfika under båda dagarna.

Rabatt

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt.

Anmälan och information

Länk till anmälan

Corona – fokus på trygghet i allt vi gör

Vi gör allt för att ni ska känna er helt trygga under kursen och följer givetvis myndigheternas rådande krav och rekommendationer; Vi håller säkerhetsavstånd och begränsar antalet deltagare enligt aktuella restriktioner. Handsprit finns alltid att tillgå och vi har förstärkta städrutiner. Vi räknar också med att ni som deltagare gör er del. Tillsammans hjälps vi åt!

Varmt välkomna med er anmälan!

Arrangemangsnummer: 436553

Kontaktperson