Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

SOLLENTUNA

PREP kommunikationskurs för par

Friskvård för parrelationen. En PREP-kurs ger dig kvalitetstid med din partner. I oktober startar en kurs som ger er verktyg för varaktig kärlek. Kursen är till för er som tycker om varandra och vill fördjupa er relation. Kursen ger redskap för att kunna hantera konflikter som oundvikligen uppstår i en parrelation.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodagar

Måndag, Lördag

Tid

Kl 9:30 - 17:00

Omfattning

3 tillfällen, 14 studietimmar

Plats

Turebergskyrkan Sollentuna församlingLivscentrum

Sköldvägen 12B 19147 SOLLENTUNA

Pris

300 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

PREP bygger på mångårig forskning. Flera studier visar att par som går en PREP-kurs förbättrar sin kommunikation, känner större tillfredsställelse med sin relation och minskar risken för separation. Under kursen sker inga samtal i gruppen utan endast mellan dig och din partner. Genom korta föredrag, övningar, par samtal och i praktiskt användbara metoder ges verktyg för utveckling.

Friskvård för par relationen är att förbättra kommunikationen, stärka tryggheten och öka närheten. Att anmäla sig till en PREP-kurs är att visa vilja till utveckling. Resten avgörs av de insatser man gör, på kursen och hemma. PREP är pedagogik - inte terapi PREP vänder sig till par som bestämt sig för varandra och som är motiverade att arbeta med sitt samspel. Kursen vänder sig inte till par i kris. Läs mer om PREP https://www.sensus.se/ledare/studiematerial/prep-friskvard-for-parrelationen/

Kursledare:

Mario Silva, familjeterapeut och leg. psykoterapeut och Gunnel Broberg, leg. psykoterapeut.

Har du frågor?

Kontakta Mario på tfn. 08-505 513 49 eller Gunnel på tfn. 08-505 513 39.

Plats - tid och pris

Plats: Turebergskyrkan i Sollentuna. Vi ses vid tre tillfällen: lördag 15/10 kl. 09.30-17.00, måndag 24/10 kl. 17.30-21.00 samt lördag 29/10 kl. 09.30-17.00. Kostnad: 600 kr/par.

Anmälan

Anmälan kan göras via anmälningsknapp på denna hemsida. OBS! Båda i paret anmäls var för sig via hemsidan. Sista anmälningsdag är 7/10. Efter anmälan får ni bekräftelse och välkommenbrev med praktisk information kommer närmare kursen.

Företräde ges till boende i Sollentuna.

Arrangemangsnummer: 438802

Kontaktperson