Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

SOLLENTUNA

PREP kommunikationskurs för par

Friskvård för parrelationen. En PREP-kurs ger dig kvalitetstid med din partner. I oktober startar en kurs som ger er verktyg för varaktig kärlek. Kursen är till för er som tycker om varandra och vill fördjupa er relation. Kursen ger redskap för att kunna hantera konflikter som oundviklingen uppstår i en parrelation.

Startdatum

9 oktober 2021

Veckodagar

Måndag, Lördag

Tid

Kl 9:30 - 17:00

Omfattning

3 tillfällen, 14 studietimmar

Pris

300 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

PREP

bygger på mångårig forskning. Flera studier visar att par som går en PREP-kurs förbättrar sin kommunikation, känner större tillfredsställelse med sin relation och minskar risken för separation. Under kursen sker inga samtal i gruppen utan endast mellan dig och din partner. Genom korta föredrag, övningar, par samtal och i praktiskt användbara metoder ges verktyg för utveckling.

Friskvård för par relationen är att förbättra kommunikationen, stärka tryggheten och öka närheten. Att anmäla sig till en PREP-kurs är att visa vilja till utveckling. Resten avgörs av de insatser man gör, på kursen och hemma. PREP är pedagogik - inte terapi PREP vänder sig till par som bestämt sig för varandra och som är motiverade att arbeta med sitt samspel. Kursen vänder sig inte till par i kris. Läs mer om PREP https://www.sensus.se/ledare/studiematerial/prep-friskvard-for-parrelationen/

Information

Vi har för avsikt att hålla denna kurs, men under förutsättning av att pandemin är över. Vi kommer att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Våra lokaler är stora och garanterar tillräckligt avstånd under de gemensamma föreläsningsmomenten och vid arbete parvis.

Kursledare:

Mario Silva, familjeterapeut och leg. psykoterapeut och Gunnel Broberg, leg. psykoterapeut.

Har du frågor?

Kontakta Mario, tfn. 08-505 513 49 eller Gunnel, tfn. 08-505 513 39.

Plats - tid och pris

Plats: Turebergskyrkan i Sollentuna. Vi ses vid tre tillfällen: lördag 9/10 kl. 09.30-17.00, måndag18/10 kl. 17.30-21.00 samt lördag 30/10 kl. 09.30-17.00. Kostnad: 600 kr/par.

Anmälan

Anmälan kan göras via denna hemsida. OBS! Båda i paret anmäls var för sig via hemsidan. Efter anmälan får ni bekräftelse och välkommenbrev med praktisk information kommer närmare kursen.

Företräde ges till boende i Sollentuna..

Kontaktperson