ÖRNSKÖLDSVIK

PREP - Friskvård för parrelationer

En PREP-kurs ger dig kvalitetstid med din partner. PREP är ett pedagogiskt program och bygger på forskning om vad som kännetecknar ett gott förhållande. Kursen innehåller kommunikationsövningar, träning i konflikthantering samt samtal om förväntningar, värderingar och förhållningssätt.

Startdatum

4 februari 2019

Dagar

Måndag

Tid

Kl 18:30 - 21:30

Omfattning

5 tillfällen, 20 studietimmar

Pris

500 kr

Forskning har visat att för par som lärt sig och tillämpar PREP-metoden är det upp till 50% större sannolikhet att relationen består och utvecklas. I en PREP-kurs varvas korta undervisningspass med samtal och övningar på tu man hand, Man behöver alltså inte (ska inte) ”lämna ut sig” inför andra. Max 6 par/kurs. Några exempel på teman som tas upp under kursen: - Förväntningar på förhållandet - Konflikthantering - Kommunikation - Förlåtelse, försoning - Sensualitet, intimitet och sexualitet

Vem vänder sig kursen PREP till?

Kursen vänder sig till alla par som bestämt sig för att leva tillsammans och som vill satsa på sin relation. PREP är friskvård och ett förebyggande program - inte terapi. Du kan läsa mer om kursen på sensus.se/prep. PREP står för Preparation and Relationship Education Program. Den svenska ”översättningen” är Praktiska Redskap för Engagerade Par

Pris

500 kr/person inkl. material.

Tider

Vi träffas 5 måndagskvällar (veckorna 6, 8, 11, 12 och 14) kl. 18.30-21.30. Start 4 februari.

Rabatt

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt. (Detta gäller bara vissa TCO-fackförbund.)

Övrig information

För mer info, kontakta Carina Nordin, 0660-26 60 95, 070-524 05 67 carina.nordin@sensus.se Ledare för kursen är Ann-Kristin Enberg, Ingemar Johansson och Carina Nordin Välkommen med er anmälan!

Arrangemangsnummer: 407651

Kontaktperson

Ledare

Ann-Kristin Enberg

Ingemar Johansson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.