MÖLNDAL

PREP - Friskvård för parrelatione i Mölndal VT-21

PREP (Prevention and Relationship Enhancement Program) är en kurs i hur man bättre kommunicerar i en parrelation.

Startdatum

25 januari 2021

Veckodagar

Måndag, fredag, lördag

Tid

Kl 18:00 - 21:00

Omfattning

5 tillfällen, 18 studietimmar

Pris

1250 kr

Kursen ger dig och din partner konkreta verktyg för att lättare klara av ett liv tillsammans och innebär också en personlig utveckling. Du och din partner får insikter som för er närmare varandra.

PREP är friskvård för parrelationer och ett sätt att öka möjligheterna för en positiv utveckling av förhållandet och minska risken för låsta och destruktiva konflikter. Metoden bygger på mer än 25 års vetenskaplig forskning om parrelationer. PREP handlar om att stärka och utveckla förhållandet och ge enkla och effektiva redskap för bättre kommunikation.

PREP ger utrymme för frågor om livsåskådning och gemensamma värderingar i relationen, och är samtidigt politiskt och religiöst neutralt. Metoden kan tillämpas i alla parförhållanden. Under kursen kommer det att finnas frivillig möjlighet att delta i andakt under övernattningsdygnet. Detta är ett erbjudande till er, men andakt ingår inte i kursen.

PREP-kurser vänder sig till alla par som har bestämt sig för att leva tillsammans och som vill satsa på att stärka sin relation. PREP är ett pedagogiskt förebyggande program - inte terapi - och lämpar sig därför inte för par som befinner sig i kris.

Kursen startar måndagen den 25 januari kl. 18.00-21.00. Andra träffen är 8 februari kl.18.00-21.00 Det blir ett övernattningsdygn mellan fre-lör, 26-27 februari som senast startar kl. 17.00 och beräknas vara klart senast 17.00 på lördagen. Kursen avslutas med en träff måndagen den 8 mars kl. 18.00-21.00. Under tiden ingår även vissa hemuppgifter

Mer information och anmälan finns på https://www.svenskakyrkan.se/molndal/prep

Anmälan senast 10 januari

Arrangemangsnummer: 340203

Ledare

Linda Knutsson

Johannes Imberg

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.