Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

MÖLNDAL

PREP - Friskvård för parrelatione i Mölndal HT-20

PREP (Prevention and Relationship Enhancement Program) är en kurs i hur man bättre kommunicerar i en parrelation.

Startdatum

28 september 2020

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 18:00 - 21:00

Omfattning

6 tillfällen, 18 studietimmar

Pris

1250 kr

Kursen ger dig och din partner konkreta verktyg för att lättare klara av ett liv tillsammans och innebär också en personlig utveckling. Du och din partner får insikter som för er närmare varandra.

PREP är friskvård för parrelationer och ett sätt att öka möjligheterna för en positiv utveckling av förhållandet och minska risken för låsta och destruktiva konflikter. Metoden bygger på mer än 25 års vetenskaplig forskning om parrelationer. PREP handlar om att stärka och utveckla förhållandet och ge enkla och effektiva redskap för bättre kommunikation.

PREP ger utrymme för frågor om livsåskådning och gemensamma värderingar i relationen, och är samtidigt politiskt och religiöst neutralt. Metoden kan tillämpas i alla parförhållanden. Under kursen kommer det att finnas frivillig möjlighet att delta i andakt under övernattningsdygnet. Detta är ett erbjudande till er, men andakt ingår inte i kursen.

PREP-kurser vänder sig till alla par som har bestämt sig för att leva tillsammans och som vill satsa på att stärka sin relation. PREP är ett pedagogiskt förebyggande program - inte terapi - och lämpar sig därför inte för par som befinner sig i kris.

Kursen startar måndagen den 28 september kl. 18.00-21.00. Det blir ett övernattningsdygn mellan fre-lör, 9-10 oktober som senast startar kl. 17.00 och beräknas vara klart senast 17.00 på lördagen. Kursen avslutas med en träff måndagen den 19 oktober kl. 18.00-21.00. Under tiden ingår även vissa hemuppgifter

Mer information och anmälan finns på https://www.svenskakyrkan.se/molndal/prep

Anmälan senast 31 augusti

Arrangemangsnummer: 184865

Ledare

Linda Knutsson

Johannes Imberg

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.