HÄRNÖSAND

Prata om livet med hjälp av litteraturen

Teman - Relationer - Flytt - Kärlek - Död - Barndom - Framtid

Startdatum

5 mars 2020

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 18:30 - 20:45

Omfattning

6 tillfällen, 18 studietimmar

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Är du intresserad av att träffa andra människor och samtala om livet utifrån litterära texter? Då är du varmt välkommen att anmäla dig till denna kurs. Vi träffas vid 6 tillfällen och läser kortare texter högt tillsammans. Denna högläsning utgör grunden för fortsatt samtal om vad texten väcker för känslor, tankar och minnen hos var och en. Varje träff har ett tema vi diskuterar kring: Relationer, Flytt, Kärlek, Död, Barndom och Framtid.

Denna kurs baseras på ett koncept som heter Läsa För Livet och som vänder sig till alla som känner behov av att diskutera och bättre förstå händelser i livet. Sådana möter vi alla och går igenom i livets olika skeenden. Litteratur är en fantastisk resurs som via våra folkbibliotek finns tillgängliga för alla. Läsa För Livet vill ge människor makt över det egna livet och verka för ökad kunskap och bildning för den enskilde liksom för samhället i stort.

Folkbildning helt enkelt!

Anmälan sker till:

Olle Bäckström eller tfn 0611-865 08

Arrangemangsnummer: 125175

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.