Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Scandinav Bildbyrå

Distans

Polysecure, bok- och samtalscirkel

Välkommen till en bokcirkel där vi tillsammans läser boken Polysecure och diskuterar egna erfarenheter av relationer, anknytning och normer utifrån vad vi läst.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 19:00 - 20:30

Omfattning

6 tillfällen, 12 studietimmar

Plats

På distans

Pris

150 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Polysecure: attachment, trauma and consensual nonmonogamy

Boken "Polysecure: Attachment, trauma and consensual nonmonogamy" av Jessica Fern går igenom anknytningsteori och flersamhet/polyamori för att sedan väva ihop dem. Vid flera parallella relationer kan nämligen olika anknytningar följa olika mönster trots att de händer samtidigt. Hur kommer det sig? Vad påverkar hur vi "knyter oss" till varandra i relation? Den typen av frågor både svarar och frågar Polysecure. Välkommen till en grupp där du får prata och fundera kring vad boken väcker för tankar i sig.

Boken finns enbart på engelska men samtalen kommer sannolikt föras mest på svenska. Goda kunskaper i både Svenska och Engelska är rekommenderat.

Datum

Bokcirkeln startar den 30 mars. och träffas i 6 veckor totalt, samma dag och tid.

Biblioterapi

En biblioterapeutisk studiecirkel innebär att en grupp träffas och talar om hur (utvalda) texter påverkar oss människor. Vilka känslor och tankar bubblar upp i dig av under läsningen? Hur påverkar boken ditt liv och dina tankar? Med deltagarnas tankar och känslor som utgångspunkter har gruppen samtal kring texten och oss själva.

Ledare

Ronja Håkansson är vår ledare och sammankallande till en biblioterapeutisk bokcirkel kring boken Polysecure. Hon sitter också i styrelsen för Polyföreningen och cirkeln är ett samarbete mellan föreningen och Sensus. Polysecure är den tredje boken Ronja håller cirkel kring. De två andra är Den Etiska Slampan och Love´s Not Color Blind.

Arrangemangsnummer: 57355

Ledare

Ronja Håkansson

Kontaktperson