STOCKHOLM

Podcast med Per Nordmark

I den här kursen får du lära dig att komma igång med en egen podcast. Per Nordmark delar med sig av kunskap om hur du skapar intressant innehåll, hur tekniken bakom inspelning fungerar och hur du hittar din egen nisch.

Startdatum

27 oktober 2020

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 20:00 - 21:30

Omfattning

5 tillfällen, 10 studietimmar

Lokal/rum

Sjuan

Pris

1500 kr

Antal platser kvar

Fullt – men du kan anmäla dig som reserv

Om kursen

Som deltagare på kursen får du lära dig allt du behöver veta för att komma igång med att spela in och ge ut en podcast. Kursen består av fyra ledarledda tillfällen i våra lokaler i Medborgarhuset, samt ett tillfälle för inspelning och feedback.

Kursen utgår från deltagarnas egna idéer och omfattar hela processen - från utveckling av idé, skapande av innehåll och tema, till digital produktionsteknik och spridning till lyssnare.

Per Nordmark

Ledare för kursen är Per Nordmark, musikern och producenten, som driver Nordmark Pod sedan fyra år tillbaka. Nordmark Pod är idag ett givet inslag på topplistorna och Per har stor erfarenhet att dela med sig av samt en passion som smittar av sig.

Upplägg

Fyra ledarledda tillfällen och ett tillfälle för inspelning och feedback. Fyra deltagare per grupp.

Förkunskaper:

Inga förkunskaper krävs

Utrustning

Ingen utrustning krävs.

Samarbete med Sensus

Som studiecirkelledare inom Sensus har du alltid 20% rabatt på vårt kursutbud och kan i vissa fall även gå kurs som kompetensutveckling. Om du samarbetar med oss idag, skicka gärna med ett vid din anmälan.

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 154425

Ledare

Per Nordmark

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.