KARLSTAD

Pilgrimsvandring - vad är det?

Föredrag. Prästen Karin Sanell introducerar oss för Pilgrimsvandring och ger oss en introduktion.

Startdatum

16 mars 2019

Dagar

Lördag

Tid

Kl 11:00 - 12:50

Pris

Kostnadsfritt

#

En pilgrimsvandring är en vandring med inriktning på existentiella frågor. Vi gör efter Karins introduktion en kort pilgrimsvandring ca 45 minuter, 2 km. Karin har lett pilgrimsvandringar och pilgrimsritter i Sverige och utomlands i drygt 15 år. Vandringen innehåller en kort introduktion, en vandring som delvis sker i tystnad och en kort avslutning.

Om arrangemanget

Den 13-16 mars 2019 är det dags för Livet värt att leva igen. Livet värt att leva är temadagar som vågar ta upp viktiga frågor. Svenska kyrkan bjuder tillsammans med samverkanspartners in till samtal, där svaren kanske inte alltid är självklara.

Alla arrangemang under Livet värt att leva har fri entré. Ingen förhandsbokning krävs och först till kvarn gäller, med reservation för att det kan bli fullsatt. I början av mars landar tidningen kyrknyttt i din brevlåda, i den finner du programmet för dagarna.

För uppdaterat program och för att inte missa några nyheter följ Livet värt att leva på deras webbsida >>> Livet värt att Leva 13-16 mars 2019

Livet värt att leva är miljödiplomerat

Vi tänker på miljön, därför är Livet värt att leva ett miljödiplomerat evenemang. När vi arrangerar programpunkter försöker vi göra så små avtryck som möjligt. Därför åker våra deltagare tåg om det går, när vi serverar fika är det miljövänligt, kaffe och te är rättvisemärkt och våra trycksaker är miljömärkta.

Arrangemangsnummer: 994625

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.