Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

KIVIK

Pilgrimsvandring Österlen Havängs-vandring

Välkomna att pilgrimsvandra från Brösarp – Haväng – Simrishamn. Den himmelsblå pärlan kallas för bekymmerslöshetspärlan.

Startdatum

2 augusti 2020

Veckodag

Söndag

Tid

Kl 11:00 - 19:00

Omfattning

4 tillfällen, 12 studietimmar

Lokal/rum

Utomhus

Pris

2800 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Söndag (ca 8 km): samling kl 10.30. Vi äter gemensam middag innan vi påbörjar vår pilgrimsvandring. Måndag (ca 15 km): vandring från Haväng. Vi vandrar först norrut över ljungheden mot Knäbäcken sedan söderut längs med havet mot Haväng, Vitemölle och dagens slutmål Kivik. Tisdag (ca 11 km): vi vandrar från Kivik mot Stenshuvud nationalpark. Vi bestiger toppen och vilar på Kortelshuvud. Sista sträckan följer vi sandstranden – med paus för bad och vila – till Knäbäckshusen. Vi avslutar dagens vandring med att fira pilgrimsmässa. Onsdag (ca 12 km): Vi vandrar från Vik genom Tjörnedala och vårt slutmål för dagen är Simrishamn och St Nicolai kyrka.

Svårighetsgrad

Medel, vi vandrar upp och nedför Brösarps backar, över hedar, på stranden längs med havet, upp och nedför Stenshuvud och Kortelshuvud, i lös sand på Tobisvik in mot Simrishamn – men följer i stort sett Skåneleden.

Bas/Logi

Solevi idrottsanläggning, Kivik. Golvförläggning i sovsal – möjlighet att tälta för den som önskar det. Toaletter och dusch finns.

Anmälan

Senast den 28 juni till Gullbritt via e-post: vandra@pilgrimsvan.se Ange vilken vandring det gäller, namn, adress, telefon och personnummer. Meddela också eventuella allergier och specialkost.

Har du frågor kontakta gullbritt.sorensen@gmail.com alt mob 072-326 64 19

www.pilgrimsvan.blog

Pris

2800 kronor (anmälningsavgift 800 kronor faktureras via Sensus) inkluderar Alla måltider & enkel logi, likaså busstransporter och väg- vandringsledare.

Alternativt boende

Hotell Hanöbris. Det ligger 1,1 km från Solevi (vårt basläger). Om du är intresserad av detta alternativ kontakta mig innan du bokar. Totalkostnad från 4700 kr.

Övrigt

Allmän information som gäller alla vandringar:

Vandringarna blir av om vi är minst 10 och max 20 deltagare.

Tanken är att vi ska få tid och energi att fokusera på det som är viktigast – att vara närvarande i nuet. För att inte det praktiska ska bli ett hinder så ingår all mat (även specialkost), login är enkel och vi övernattar på samma plats, transporterna är gemensamma. Det enda du bär är det du behöver för dagen (vilket ofta är mindre än du tror).

För att ge utrymme åt dig själv behövs även tid för att ‘landa’. Därför börjar alla våra pilgrimsvandringar på kvällen eller på eftermiddagen innan den egentliga vandringsdagen.

Vänliga hälsningar Gullbritt

Arrangemangsnummer: 149679

Ledare

Gullbritt Sörensen

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.