Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Pilgrimsvandring Österlen Dag Hammarskjöld-vandring

Välkomna att pilgrimsvandra med Dag Hammarskjölds ord. Vi vandrar kuststräckan från Simris till Ales stenar.

Startdatum

25 juni 2020

Veckodagar

Torsdag, fredag, lördag, söndag

Tid

Kl 18:00 - 21:00

Omfattning

4 tillfällen, 12 studietimmar

Lokal/rum

Webben

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Efter Dag Hammarskjölds död fann man ett manuskript med titeln Vägmärken – han själv benämner det som ”en sorts ‘vitbok’ rörande mina förhandlingar med mig själv – och Gud”. Hammarskjöld var FN:s generalsekreterare från 1953 till sin död 1961. Samma år erhöll han postumt Nobels fredspris.

Pilgrimsvandringen blir bara 1 dag, 27 juni, pga Corona. Ta med egen mat och dryck. Buss är beställd så att avslutning för dagen blir på avfärdsplatsen. Bussen är stor så att alla kan sprida ut sig. Vi firar heller ingen mässa.

Vandringen är gratis. (Bidrag till bussen mottages)

Torsdag (ca 4 km): samling ca kl 17-18 Inställt pga Corona Fredag (ca 12 km): Vi åker buss till Simris där vi börjar vår vandring vid hällristningarna och avslutar i Skillinge kapell med mässa. Inställt pga Corona Lördag (ca 13 km): Vi vandrar från Borrby strand utmed havet till Sandhammaren. Därefter tar vi skogsstigar upp till Backåkra.
Söndag (ca 10 km): Vi vandrar från Tygegården, Backåkra till Ales stenar. Inställt pga Corona

Svårighetsgrad

Medel, följer till största del Skåneleden utmed havet, stigen är bitvis sandig och ojämn.

Anmälan

Senast 6 juni till Gullbritt via e-post: vandra@pilgrimsvan.se
Ange vilken vandring det gäller, namn, adress, telefon och personnummer.

Har du frågor kontakta Gullbritt Sörensen gullbritt.sorensen@gmail.com alt mob 072-326 64 19

www.pilgrimsvan.blog

Övrigt

Allmän information som gäller alla vandringar:

Vandringarna blir av om vi är minst 10 och max 20 deltagare.

Tanken är att vi ska få tid och energi att fokusera på det som är viktigast – att vara närvarande i nuet. För att inte det praktiska ska bli ett hinder så ingår all mat (även specialkost), login är enkel och vi övernattar på samma plats, transporterna är gemensamma. Det enda du bär är det du behöver för dagen (vilket ofta är mindre än du tror).

För att ge utrymme åt dig själv behövs även tid för att ‘landa’. Därför börjar alla våra pilgrimsvandringar på kvällen eller på eftermiddagen innan den egentliga vandringsdagen.

Vänliga hälsningar Gullbritt

Arrangemangsnummer: 149675

Ledare

Gullbritt Sörensen

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.