SKILLINGE

Pilgrimsvandring Österlen Dag Hammarskjöld-vandring

Startdatum

27 juni 2019

Dagar

Torsdag, fredag, lördag, söndag

Tid

Kl 18:00 - 21:00

Omfattning

4 tillfällen, 12 studietimmar

Pris

2800 kr

"I din vind. I ditt ljus. Hur smått allt annat, hur små vi – och lyckliga i det som ensamt är stort" (ur Vägmärken). Efter Dag Hammarskjölds död fann man ett manuskript med titeln Vägmärken - han själv benämner det som "en sorts 'vitbok' rörande mina förhandlingar med mig själv - och Gud". Hammarskjöld var FN:s generalsekreterare från 1953 till sin död 1961. Samma år erhöll han postumt Nobels fredspris.

Välkomna att pilgrimsvandra med Dag Hammarskjölds ord. Vi vandrar kuststräckan från Simris till Skillinge, från Borrby strand till Backåkra, från Backåkra till Ales stenar.

Torsdag (ca 4 km): samling ca kl 17-18, kortare vandring i Skillinge. Fredag (ca 12 km): Vi åker buss till Simris där vi börjar vår vandring vid hällristningarna och avslutar i Skillinge kapell med mässa. Lördag (ca 13 km): Vi vandrar från Borrby strand utmed havet till Sandhammaren. Därefter tar vi skogsstigar upp till Backåkra där vi firar mässa i meditationsringen.
Söndag (ca 10 km): Vi vandrar från Tygegården, Backåkra till Ales stenar

Pris 2800 kronor (faktureras via Sensus) inkluderar Alla måltider & enkel logi ingår, likaså busstransporter och väg- vandringsledare.

Anmälan

Senast den 13 maj till Gullbritt via e-post: vandra@pilgrimsvan.se
Ange vilken vandring det gäller, namn, adress, telefon och personnummer. Meddela också eventuella allergier och specialkost.

Har du frågor kontakta Gullbritt Sörensen gullbritt.sorensen@gmail.com 072-326 64 19

https://pilgrimsvan.blog/

Övrigt

Allmän information som gäller alla vandringar:

Vandringarna blir av om vi är minst 10 och max 20 deltagare.

Tanken är att vi ska få tid och energi att fokusera på det som är viktigast – att vara närvarande i nuet. För att inte det praktiska ska bli ett hinder så ingår all mat (även specialkost), login är enkel och vi övernattar på samma plats, transporterna är gemensamma. Det enda du bär är det du behöver för dagen (vilket ofta är mindre än du tror).

För att ge utrymme åt dig själv behövs även tid för att ‘landa’. Därför börjar alla våra pilgrimsvandringar på kvällen eller på eftermiddagen innan den egentliga vandringsdagen.

Vänliga hälsningar Gullbritt

Arrangemangsnummer: 147415

Kontaktperson

Ledare

Gullbritt Sörensen

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.