Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Pilgrimsvandring från Roslagsbro kyrka till Vätö kyrka

Pilgrimsvandra mellan kyrkor i Roslagens östra pastorat. Kyrkoherde Mika Wallander tog initiativ till att vandra mellan pastoratets alla kyrkor. Vandringen startade 18 maj 2019 och beräknas hålla på till slutet av 2020. Välkommen att vandra med!

Startdatum

6 september 2020

Veckodag

Söndag

Tid

Kl 10:00 - 15:30

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

TORSDAG 25/6 - SÖNDAG 28/6 vandring från Singö till Arholma

Torsdag Singö kyrka - Grisslehamns kapell Fredag Grisslehamns kapell - Väddö kyrka/Församlingsgården Älmsta Lördag Församlingsgården Älmsta - Björkö Söndag Björkö - Arholma

Information Sensus Norrtälje, norrtalje@sensus.se eller 0176-142 25

SÖNDAG 6/9 vandring från Roslagsbro kyrka till Vätö kyrka

Information kommer

OKTOBER vandring från Estuna kyrka till Lohärads kyrka

Information kommer

NOVEMBER vandring från Markuskyrkan till Norrtälje kyrka och Malsta kyrka

Information kommer

Material Utrustning Klädsel

Rusta dig för heldagar i naturen med matsäck, vatten, bra skor och kläder efter väder. En vandringsstav är också bra att ha.

Kostnad

Dagsvandringar kostar inget för deltagarna utan var och en tar med egen mat och fika för dagen efter behov och ordnar själv transport till/från start och mål. Ibland ordnas med en avslutande måltid och då tillkommer en mindre kostnad.

Länk till Roslagens östra pastorat. Pilgrim Roslagen finns på Facebook.

Arrangemangsnummer: 435457

Ledare

Mika Wallander

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.