Pilgrimsvandring från Frötuna kyrka till Rådmansö kyrka

Måndag 24 juni och tisdag 25 juni är det två heldagsvandringar med övernattning från Frötuna kyrka till Rådmansö kyrka. Denna vandring ingår i de vandringar som kyrkoherde Mika Wallander initierat för att vandra till 19 kyrkor.

Startdatum

24 juni 2019

Dagar

Måndag, tisdag

Tid

Kl 8:30 - 17:00

Omfattning

1 tillfällen, 8 studietimmar

Plats

Roslagen ute

Pris

500 kr

Innehåll och upplägg

Samling vid Frötuna kyrka kl 8.30 där dagen startar med en andakt. Vandringen går till Mellingeholmskorset och Sikahällen mot Marholmen. Därifrån blir det båtfärd till Strömsborg (Östernäs) som är dagens mål. Avslutning och gemensam måltid. Övernattning i hus (18 bäddar) finns reserverat för de som önskar. Det går också att slå upp eget tält på området. På tisdagen går vandringen från Strömsborg mot Rådmansö kyrka för avslutande andakt. Andakten och efterföljande eftermiddagsfika (till självkostnadspris) är öppet för alla som önskar inte bara vandrare. Vandringen är ca 11 km per dag mestadels på skogsstigar.

Material Utrustning Klädsel

Rusta dig för heldagar i naturen med matsäck, vatten, bra skor och lämpliga kläder. Och om du vill sova på Strömsborg tas utrustning för övernattning också med. Tänk på att packa lätt då var och en i möjligaste mån bär sin egen packning.

Kostnad

Dagsvandrare tar med mat fika för dagen efter behov och betalar ingenting. För övernattning och matpaket (kvällsmål, frukost och lunchpaket) debiteras kostnaden per person, faktureras av Sensus studieförbund.

Anmälan

Anmäl dig till Sensus Norrtälje via anmälningsknapp ovan eller via mejl eller telefon. Ange om du dagsvandrar eller önskar övernattning. Boende i stugor i flerbäddsrum, medtag lakan. Har du frågor om vandringen kontakta Per Zethelius, 0176-766 08, per.zethelius@svenskakyrkan.se

Länk till Roslagens östra pastorat/Frötuna och Rådmansö församlingar

Arrangemangsnummer: 432687

Kontaktperson

Ledare

Per Zethelius

Mika Wallander

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.