Pilgrimsvandring från Frötuna kyrka till Rådmansö kyrka

Måndag 24 juni och tisdag 25 juni är det två heldagsvandringar från Frötuna kyrka till Rådmansö kyrka. Denna vandring ingår i de vandringar som kyrkoherde Mika Wallander initierat för att vandra mellan pastoratets 19 kyrkor.

Startdatum

24 juni 2019

Dagar

Måndag, tisdag

Tid

Kl 9:30 - 17:00

Omfattning

1 tillfällen, 8 studietimmar

Plats

Roslagen ute

Pris

500 kr

Innehåll och upplägg

Samling vid Frötuna kyrka kl 8.30. Vandringen går till Mellingeholmskorset och Sikahällen mot Marholmen. Därifrån blir det båtfärd till Strömsborg (Östernäs) där dagen avslutas med kvällsmål. Övernattning i hus finns reserverat för de som önskar. Det går också att slå upp eget tält på området. På tisdagen startar vandringen kl 10.00 från Strömsborg. Avslutning i Rådmansö kyrka ca kl 14.00. Därefter finns eftermiddagsfika till självkostnadspris för de som önskar.

Material Utrustning Klädsel

Rusta dig för heldagar i naturen med matsäck, vatten, bra skor och lämpliga kläder. Och om du vill sova på Strömsborg tas utrustning för övernattning också med. Tänk på att packa lätt då var och en bär sin egen packning.

Kostnad

Dagsvandrare tar med mat fika för dagen efter behov och betalar ingenting. För övernattning och matpaket (kvällsmål, frukost och lunchpaket) debiteras kostnaden per person.

Anmälan

Anmäl dig till Sensus Norrtälje via anmälningsknapp ovan. Ange om du dagsvandrar eller önskar övernattning. Har du frågor om vandringen kontakta Per Zethelius, 0176-766 08, per.zethelius@svenskakyrkan.se

Länk till Roslagens östra pastorat/Frötuna och Rådmansö församlingar

Arrangemangsnummer: 432687

Kontaktperson

Ledare

Per Zethelius

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.