Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Tyskland

Pilgrimsresa till Bingen

Vad vet jag och vad tänker jag om Hildegard von Bingen? Varför skulle jag vilja göra en pilgrimsfärd till Bingen? Vi vandrar i Hildegards hemtrakter, besöker de tre klostren där Hildegard tillbringade sitt liv och även det idag verksamma Abtei Sankt Hildegard. Vi upplever allt på plats med vinodlingarna som kuliss.

Startdatum

12 september 2020

Veckodagar

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag

Tid

Kl 9:00 - 17:00

Omfattning

7 tillfällen, 56 studietimmar

Pris

7000 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Datum

OBS!! Kursen är framskjuten till hösten 2021 pga rådande pandemi.

Pris

7000 kr. I priset ingår guidning, inträden, lokaltrafikresor och överraskningar. OBS! Hotell och resa bokar och betalar du själv.

Anmälan

Anmälan är bindande! I samband med anmälan kommer du att få en faktura på 1500 kronor som är anmälningsavgiften. Resterande 5500 kr betalas senast 28 augusti 2020. Om du vill resa och bo tillsammans med de andra pilgrimerna från Helsingborgskursen så kontakta gärna kursledaren. ingrid.falkenborn@gmail.com

Övrigt

Kursledaren Ingrid Falkenborn är diplomerad Hildegardpedagog.

Arrangemangsnummer: 320174

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.