KALMAR

Öppen bokcirkel - Innan du föder

Söker du andra blivande föräldrar att samtala och diskutera med, om livet som väntar, om kroppen och förlossningen? Här finns en cirkel för er att samlas i och förbereda er tillsammans, men också för att knyta kontakter inför den nya tiden som förälder. Samtalscirkeln utgår ifrån boken Innan du föder, av Anna Wilsby.

Startdatum

Enligt överenskommelse

Dagar

Onsdag

Tid

Kl 18:00 - 20:15

Omfattning

4 tillfällen, 12 studietimmar

Pris

Kostnadsfritt

Om boken: Kan ditt barns födelse bli en lustfylld glädjehögtid? Något du och din partner upplever tillsammans? Orädda, med möjlighet att hantera smärtan och med koncentrerad målmedvetenhet? Det är fullt möjligt, menar Anna Wilsby, erfaren profylaxinstruktör och doula. Men du behöver redskap. I den första delen av Innan du föder beskriver Anna Wilsby utförligt den nya psykoprofylaxtekniken. Hon ger konkreta svar på frågor som: Hur kan din partner ge dig det bästa stödet? Hur kan du andas och slappna av för att möta en värk? Hur kan ni hantera oförutsedda händelser utan att tappa fotfästet? Boken innehåller också många förslag på övningar och flera föräldrars egna berättelser. Att bli förälder är också en stor utmaning. Spädbarnstiden och de första åren är härliga, men en ny liten familjemedlem innebär en stor omställning i familjen. Anna Wilsby ger en introduktion till hur ni kan ta er an ert föräldraskap. Vad är bra att tänka på när du ammar? Hur kan relationen till barnet och din partner bibehållas? Vad kan vara bra att tänka på kring sov- och matrutiner? Gruppen träffas 4 gånger till en början, fler gånger om ni önskar. Alla blivande föräldrar är välkomna!

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Material

Kostnad för boken tillkommer. Vi tillhandahåller böcker till rabatterat pris.

Plats

Sensus lokaler är tillgängliga, med undantag för avsaknad av automatisk dörröppnare. Kaffe och te finns till ert förfogande.

Arrangemangsnummer: 47293

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.