MALMÖ

Oneness - Meditationskvällar i Malmö

Onenessövningar för harmoni och glädje i vardagen - att ta med dig hem

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 20:00

Omfattning

8 tillfällen, 9 studietimmar

Lokal/rum

Sinne

Pris

40 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vid meditationskvällarna erbjuds olika enkla, djupgående meditationer, andningsövningar, teachings och diskussioner kring olika teman. Allt detta kan du ta med dig hem och enkelt använda för att uppleva mer harmoni och glädje i din vardag!

Bland annat ges Supreme Light Meditation, en meditation som vill hjälpa dig att öppna upp för vackra relationer, lycka, inre frid och glädje samt förstärka en inre närvaro av ljus. Man menar att det då börjar skapas ett skifte i medvetandet och vår uppfattning av livet, att vi blir naturligt mer närvarande i nuet. Oneness syftar till att känslor av separation börjar lösas upp samtidigt som en upplevelse av förening med allt liv förstärks.

Dessa kvällar är för människor oavsett trossystem, väg och religion, det du får del av baseras inte på någon tro utan det är en väg av eget upptäckande. Oneness syfte säger sig vara att vilja hjälpa dig att vakna upp till högre medvetande och ett vackert inre tillstånd, då lyckliga människor tänks naturligt uppleva kärlek och samhörighet.

Förkunskaper

Du behöver inga förkunskaper. Alla är hjärtligt välkomna.

Ledare

Linda-Mari Fridström är utbildad Trainer vid Oneness University i Indien sedan över 7 år tillbaka och har sedan vidareutbildats vid lärarutbildningarna där samt vid O&O Academy. Hon har mediterat i 20 år och är även utbildad inom olika former av yoga, meditation, healing och personlig utveckling. Efter många månaders vistelser i Indien delar hon med sig av erfarenheter och olika tekniker som hjälper oss i vår utveckling.

Tider

Första tisdagen i månaden samt vid varje fullmåne (tider för dessa träffar ges allteftersom efter besked från Indien)

Pris

Rekommenderad donation 50 kr, som går direkt till skydd av regnskog (som sedan tiodubblas av Sida!), se http://www.jordensvanner.se/vad-vi-gor/regnskog

Anmälan

onenessmalmo@gmail.com Alla är varmt välkomna, oavsett tidigare erfarenheter!

Anmälan

onenessmalmo@gmail.com

Arrangemangsnummer: 318973

Ledare

Linda-Mari Fridström

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.