MALMÖ

Oneness-Deekshakvällar i Malmö

Vill du hitta balansen inom dig? Komma ut ur stressmönster? Känna spontan glädje och inre lugn?

Startdatum

15 januari 2019

Dagar

Tisdag

Tid

Kl 18:30 - 20:00

Omfattning

10 tillfällen, 20 studietimmar

Pris

40 kr

Välkommen till Oneness Meditationskvällar i Malmö! Vid dessa kvällar har vi olika enkla, djupgående meditationer, andningsövningar, teachings och diskussioner kring olika teman. Allt detta kan du ta med dig hem och enkelt använda för att uppleva mer harmoni och glädje i din vardag!

Varje gång har vi dessutom Holistic Consciousness Initiation och Meditation. Holistic Consciousness Initiation menar vi hjälper oss att få fördjupad kontakt med oss själva, vår inre kärna eller vårt högre jag. Det börjar skapas ett skifte i medvetandet och vår uppfattning av livet, vi blir naturligt mer närvarande i nuet. Vår upplevelse av förening med allt liv förstärks och känslan av separation börjar lösas upp. Holistic Consciousness Meditation vill öppna för vackra relationer, lycka, inre frid och glädje. Onenessrörelsen menar att kroppens självläkande förmåga börjar stärkas och att vi i våra relationer skapas en större känslighet, acceptans och samhörighet med andra och vi börjar befrias från dömande och inre sår.

Dessa kvällar är för människor oavsett trossystem, väg och religion, det du får del av baseras inte på någon tro utan det är en väg av eget upptäckande. Oneness syfte är att hjälpa dig att vakna upp till högre medvetande och ett vackert inre tillstånd, då lyckliga människor naturligt upplever kärlek och samhörighet.

Förkunskaper

Du behöver inga förkunskaper. Alla är hjärtligt välkomna.

Tid

Första & tredje tisdagen i månaden Du kan komma valfria tisdagar och betalar 40 kr per gång Det finns också en Oneness-deeksha cirkel i Lund som träffas andra tisdagen i månaden

Ledarel

Linda-Mari Fridström är utbildad Trainer vid Oneness University i Indien sedan över 7 år tillbaka och har sedan vidareutbildats vid lärarutbildningarna där samt vid O&O Academy. Hon har mediterat i 20 år och är även utbildad inom olika former av yoga, meditation, healing och personlig utveckling. Efter många månaders vistelser i Indien delar hon med sig av erfarenheter och olika tekniker som hjälper oss i vår utveckling.

Anmälan

onenessmalmo@gmail.com

Arrangemangsnummer: 318004

Kontaktperson

Ledare

Linda-Mari Fridström

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.