LUND

Oneness-Deekshakvällar i Lund

Vill du hitta balansen inom dig? Komma ut ur stressmönster? Känna spontan glädje och inre lugn?

Startdatum

8 januari 2019

Dagar

Tisdag

Tid

Kl 18:30 - 20:00

Omfattning

2 tillfällen, 4 studietimmar

Pris

40 kr

Vid dessa kvällar har vi olika enkla, djupgående meditationer, andningsövningar, teachings och diskussioner kring olika teman. Allt detta kan du ta med dig hem och enkelt använda för att uppleva mer harmoni och glädje i din vardag! Varje gång har vi också deeksha som är en metod för energiöverföring som vill hjälpa oss att få fördjupad kontakt med oss själva, vår inre kärna. Man menar att det skapas ett skifte i medvetandet och vår uppfattning av livet, att vi blir naturligt mer närvarande i nuet. Tanken är att vår upplevelse av förening med allt liv förstärks och känslan av separation kan börja lösas upp. Deeksha menar sig också stärka vår hälsa genom att stärka kroppens självläkande förmåga. I våra relationer skapas på så sätt en större känslighet, acceptans och samhörighet med andra och befriar från dömande och inre sår. Det finns många vägar och skolor som vill hjälpa människor till bättre liv. En av dem är Oneness University som är en är en andlig skola för människor oavsett trossystem, väg och religion. Den utgår från tanken om man kan hjälpa människor att vakna upp till högre medvetenhetstillstånd så skapas genom detta lyckliga människor som känner kärlek och samhörighet som sitt naturliga tillstånd. Oneness baseras inte på någon tro, det är en väg av eget upptäckande.

Förkunskaper

Du behöver inga förkunskaper. Alla är hjärtligt välkomna.

Tid

Andra tisdagen varje månad hela våren Du kan komma valfria tisdagar och betalar 40 kr per gång

Ledarel

Linda-Mari Fridström är utbildad Oneness Trainer vid Oneness University i Indien sedan över 7 år tillbaka. Hon har mediterat i 19 år och är även utbildad inom olika former av yoga, Reiki m.m. Efter många månaders vistelser i Indien delar hon med sig av erfarenheter och olika tekniker som hjälper oss i vår utveckling.

Anmälan

till onenessmalmo@gmail.com

Arrangemangsnummer: 318032

Kontaktperson

Ledare

Linda-Mari Fridström

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.