Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

KARLSTAD

Om du öppnar - berättelser och musik om hopp och förändring

Musik och samtal om livets utmaningar

Datum

26 september 2022

Dag

Måndag

Tid

Kl 18:00 - 19:30

Pris

Kostnadsfritt

Om arrangemanget

Bokens författare och tillika musikern Lisa Nyberg kommer tillsammans med terapeut Anna Sundkvist Kräutner och pianisten Jan Gyllström sjunga och samtala om livets utmaningar. Efteråt finns möjlighet att anmäla sig till kommande samtalscirkel, som består av fem träffar där vi samtalar utifrån boken Om du öppnar — Berättelser & Musik om hopp och förändring och musiken.

Kostnad

Ingen kostnad att delta och boken kommer finnas att köpa på plats till reducerat pris.

Övrig info

Med stöd av Region Värmland. I samarbete mellan Svenska kyrkan och Sensus.

Kommentarer om föreställningen och samtalsgruppen

"Mänskligt, varmt, jordnära, vackert." "Tack för i kväll, jag tycker det gav jättemycket!" "Ni var jättebra, ert samtal mellan dina låtar var lugnt och fint och avspänt! Och jag älskar höra dig sjunga." "Grattis till mycket fin premiärföreställning med ”Om du öppnar”. Det berörde. Tack!" "Så tacksam över denna grupp och kurs. Tycker vi har varit som en familj som pratar om viktiga saker." "Vi har spelat Lisa Nybergs låtar med sina fantastiska texter varje gång, vilket har gett en extra dimension till samtalen."

Från samtalsledarna: "Föreställningen och boken har gett mycket. Samtalen har varit väldigt givande och avsnitten vi läst har gett mycket tankar och känslor. De tycker du har gjort en fin och värdefull insats!" "Positivt att få ett sammanhang där man kan prata om hur det är att vara människa. Det är ovanligt att få vara så djup i andra sociala sammanhang."

Mer info om projektet, boken, musiken och Lisa

Se www.lisanyberg.se

Arrangemangsnummer: 811404

Medverkande

Lisa Nyberg

Kontaktperson