MALMÖ

Ögonblickets Opera - helgkurs i improvisation. OBS! Ändrat datum

Medverka under två intensiva dagar med glädjefyllda och lekfulla övningar för att utveckla din röst och ditt agerande som du kan använda i ditt musikutövande.

Startdatum

5 juni 2021

Veckodagar

Lördag, söndag

Tid

Kl 10:00 - 17:00

Omfattning

2 tillfällen, 16 studietimmar

Pris

1000 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

OM KURSEN Under två intensiva dagar släpper vi alla prestationskrav och ger oss hän i glada och lekfulla övningar! Vi närmar oss kursens huvudtema - musiken och rösten -genom uppvärmningsövningar hämtade bl.a. från improvisationsteatern. Med hjälp av improviserade sånger och scener låter vi musiken påverka våra kroppar och sinnen. Ingen behöver vara ”duktig” eller ”leverera”. Detta är en kurs där du får möjlighet att lyssna på dig själv, dina egna impulser och följa dem. Till stor glädje både för dig själv och andra!

OM GREGOR BERGMAN Gregor har under de senaste 20 åren ägnat sig åt improvisationsteater både i rollen som improviserande pianist och pedagog. Han startade 2007 en improviserande operagrupp, Operaimprovistatörerna, som består av professionella operasångare. Gregor har under de senaste sju åren varit anlitad som lärare i scenisk sångimprovisation vid Operahögskolan, Teaterhögskolan och vid olika Folkhögskolor runt om i landet. Han har också ordnat egna kurser för folk som inte är professionella sångare och haft Operakollo! Dessutom har han varit musiklärare på lågstadiet, startat och drivit egna barnkörer och är sedan årsskiftet även diplomerad Zencoach.

Kursen hålls i Tyska kyrkan i Malmö. Du kan ta med egen mat. Det finns även flera snabbmatställen i närheten. Max 14 deltagare Vid frågor, kontakta Eva-Lis Carlsson, evalis57@hotmail.com

Välkommen till kursen!

Arrangemangsnummer: 320286

Kontaktperson

Kontor

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.