Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Distans

Nybörjarkurs i spanska - dagtid och digitalt

Är du nyfiken på att lära dig spanska för resan eller bara komma igång med ett nytt språk? Då är detta kursen för dig!

Startdatum

12 januari 2022

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 12:00 - 13:30

Omfattning

8 tillfällen, 10 studietimmar

Plats

På distans

Pris

975 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vi startar en ny kurs i grundläggande spanska med läroboken Caminando 1 som studiematerial (denna måste deltagare själv köpa till digitala kurser men den används till flera terminer). Under denna första kurs så jobbar vi med att lära oss vanliga fraser, enklare grammatik och att bygga upp ett ordförråd. Kursen riktar sig till dig som vill lära dig spanska från grunden eller bara kan några få ord och fraser. Vi börjar på kapitel 1 i läroboken Caminando 1 som du själv köper eller lånar. Bara läroboken behövs.

Rabatt

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt. Här kan du läsa mer om rabatter för fackförbund som Sensus samarbetar med

Kursupplägg

Undervisningen sker på både svenska och spanska utifrån gruppens nivå. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Varje vecka får ni hemuppgifter att lösa på egen hand. För att kunna delta måste du ha en fungerande webbkamera, mikrofon och internetuppkoppling. Observera att kursen endast ges på dagtid, tisdagar och torsdagar.

Vår ledare

Lena Bergstrand har drivit en egen skola i Spanien under 28 år där hon undervisat i engelska på alla nivåer. Nu är hon tillbaka i Sverige och håller kurser i både spanska och engelska över Zoom med deltagare längre bort och även fysiskt i Kalmar där hon bor. Hon är en erfaren pedagog som kan anpassa sig till gruppens behov och har många övningar och texter på lager för er.

Arrangemangsnummer: 56576

Kontaktperson